Nu. Infidelitatea nu este o greseala. Este o alegere cat se poate de constienta. Ca sa inseli ai de urmat niste pasi. Nu e o actiune care se intampla din senin. Trebuie sa cauti, sa vorbesti, sa planuiesti sa te intalnesti cu un om si sa minti. In plus, un eveniment ca asta te marcheaza. Nu o sa mai fie niciodata la fel. Mereu o sa iti imaginezi ce s-a intamplat. O sa te macine intrebari. Poate gelozii. E pur si simplu crud sa iti inseli partenerul. Omul pe care ar trebui sa il protejezi cel mai mult. E psihopatic de-a dreptul sa cauzezi traume intentionat persoanei pe care se presupune ca o iubesti cel mai mult.
Ador ????
Ce?
Am zis că îmi place răspunsul tău, am pus niste Emoji uri dar nu stiu de ce au apărut așa.
Daca as ierta-o, ar fi o slabiciune, nu o calitate.
Sper sa nu fiu niciodata atat de prost.
Deci tu nu prea ierți? Este ok, alegerea ta oricum.
Sunt pe principiul ca faptele precum violul, furtul si tradarea nu trebuie iertate, pentru ca persoanele care le comit, de obicei recidiveaza.
Atat timp cat eu sunt corect, nu am de ce sa imi ingreunez viata cu astfel de rebuturi cu CNP.
Foarte tare, corect, un om puternic care poate renunța la persoana iubită!
Mai e iubire, daca nu e corectitudine?
Sau... Valoreaza ceva, o "iubire" din aia?
Eu zic ca ramane doar o relatie toxica, dupa asa ceva.
Clar nu, peste asa ceva nu voi trece niciodata, indiferent ce am simtit pentru acea persoana, totul se termina atunci cand aflu asta.
Daca era doar sex fara implicare emotionala, se poate ierta.
Dar nu mai mult de doua ori pe saptamana.
La tine nu merge cu iertare, nu?
Nu. Infidelitatea nu este o greseala. Este o alegere cat se poate de constienta. Ca sa inseli ai de urmat niste pasi. Nu e o actiune care se intampla din senin. Trebuie sa cauti, sa vorbesti, sa planuiesti sa te intalnesti cu un om si sa minti. In plus, un eveniment ca asta te marcheaza. Nu o sa mai fie niciodata la fel. Mereu o sa iti imaginezi ce s-a intamplat. O sa te macine intrebari. Poate gelozii. E pur si simplu crud sa iti inseli partenerul. Omul pe care ar trebui sa il protejezi cel mai mult. E psihopatic de-a dreptul sa cauzezi traume intentionat persoanei pe care se presupune ca o iubesti cel mai mult.
Îți spun cu toată inima și cu toată sinceritatea și ma jur pe mormântul tatălui meu și pe Dumnezeu că poa să aibă copii cu altcineva și tot am s-o iubesc cu adevărat. Motivul este unul singur, are o inima prea curată și bună și tot cu toată inima îți spun sincer ca are niște ochi frate te vezi in ei, pe bune zic, mai ales când se enervează. Se fac mari de tot și strânge din pumni. Sa vezi ce repede merge abia dacă tineam pasul. Țineam mâna o data, știu ca am enervat-o rău și nu știu ce făcusem eu iar și începuse sa mearga repede și eu alergam după. Ea rămâne pentru totdeauna, viața mea ar fi pustie fără, nu ar avea sens, nici scop. Ea îmi da sens, poate acum nu o văd, dar cu ea îmi încep mereu ziua și tot la ea ma uit mereu înainte sa dorm. Lasă sa ma credea fals, boschetar, sunt de toate, numai ea sa fie și lumea este a mea. Ea sa fie fericita cu adevărat, sa fie sănătoasă.
As continua pana la infinit dar dupa aia zice că-s obsedat mai bine tac. Fericirea ei este absolut totul pentru mine.
O_OA
Asta e iubire necondiționată, respect, dar trebuie sa ai și tu limite.
Când Dumnezeu o sa aiba limita fata de noi atunci o sa am și eu
Nu. Daca am fost inselat pun in calcul si varianta in care am o parte din vina. Gen a cautat in alta parte ceva ce eu nu am putut oferi.
Aflu ce anume si incerc pe viitor sa nu mai fac aceeasi greseala.
Nu. Are o scuză doar dacă partenerul nu mai este în stare din cauza unei boli/afecțiuni pe termen îndelungat și doar la case de toleranță.
Altfel ce motiv ar avea?
Tu vrei să spui că pe măsură ce îmbătrânim sau dăm de vreun necaz avem dezlegare la înșelat? Când înșeli nu o faci că ai motiv, ci că nu ai iubit-o. Dacă te știi instabil, incapabil, iresponsabil de a avea o relație, atunci stai în banca ta și nu distruge viața nimănui.
Nu, nu am spus așa ceva, nici măcar nu mă refeream la îmbătrânire căci boala nu ține cont de vârstă. Poți deveni o legumă oricând.
Vizionează acest clip, ca să înțelegi ce înseamnă dragostea adevărată, care poate să treacă peste orice obstacol al vieții.
https://youtu.be/dMqeMcIO_9w
Te înțeleg. Eu am scris doar o idee, o "scuză ", poate fi greu pentru amândoi, iar partenerul afectat psihic să recurgă la diferite fapte pentru care lumea îi judecă imediat.
Dar nici nu cred că poate fi vorba de o activitate periodică, doar ocazională. Și nici că o face doar instinctual fără implicare emoțională, asta cred că e doar ca să te împaci cu ideea.
Mie clar nu-mi pică bine să aflu că partenerul mă înșeală. Însă sunt destui care nu cred în iubire. O fi așa pentru unii.
Stii cum e intrebarea aceasta, ca am mai vazut asemena situatii. Il iert ca imi e cam greu sa sa gasesc pe altcineva. Cat timp nu esti maritata cu el si nu aveti un copil unde lucurile sunt mai complicate, in rest, te pup, papa pentru respectivul si gasesteti pe altcineva. Nu sta dupa el sa suferi si sa te trezesti peste cativa ani ca ti-ai pierdut ani buni din viata cu cine nu trebuie cand puteai sa iti creezi relatii mai bune cu atli baieti.
Buna, am aproape 47 de ani, sunt realizata profesional, fara copii din pacate si sunt intr-o relatie, casatorita, cu un barbat cu 10 ani mai tanar. Stiu, cineva ar putea stramba din nas.
Pana acum cativa ani nu intalnisem fata in fata infidelitatea... Viata mea aproape devenise un calvar, ma afecta atat profesional, avand totusi norocul ca aveam propria-mi firma si suportul moral al dragei mele prietene de o viata, cat mai ales ma afecta sentimental.
Astazi primeam flori si atentie, maine nu-mi raspundea la telefon. Tot timpul exista "ceva" la birou aparut urgent si care trebuia rezolvat.
Asta pana banuielile mele au devenit certitudini si l-am surprins intr-o situatie foarte jenanta, kinky as putea spune, situatie jenanta nu doar pentru mine ci si pentru el. In plus, am constatat ca aveam si o boala cu transmitere sexuala, de la el, evident...
Evident, toate astea au pus capac, am facut cred o criza de isterie si l-am aruncat si pe el si toate hainele in strada (casa era doar a mea).
Finalul? astazi suntem impreuna, facem multe lucruri impreuna, discutam despre aproape orice, ne intelegem si el e foarte atent.
Cum a fost posibil? l-am angajat la mine la firma si l-am conditionat sa poarte o centura de castitate, la inceput tot timpul, ulterior doar cand nu eram impreuna. Si da, fara parola secreta la telefon
Profesional a descoperit ca este mai implinit in prezent iar sexual si sentimental suntem ambii intr-o provocare si descoperire frumoasa.
Nu stiu daca neaparat si pentru voi reteta contra infidelitatii poate fi aceeasi, sa ii impui sotului /partenerului sa poarte o centura de castitate insa intr-o relatie faci si sacrificii, pentru celalat, pentru cuplu. Cert este ca incerci tot ce este de incercat si daca totusi implinirea nu exista, poate te mai gandesti odata...