Nu exista om sa nu fii suferit Sa fii sigura de asta Cat traiesti suferi din cauza relatiilor de prietenie... etc Asa este viata Conteaza sa tii capul sus Bafta
Buna.
Nu am avut o prietenie buna cu un baiat.Cu un baiat e mai greu sa comunici.Cu o fata poti sa vb orice dar cu un baiat este mai greu.
Bine, daca sunt prieteni buni un baiat si o fata pit sa comunice orice, cred.Totul depinde.
Eu cele mai frumoase prietenii le am cu niste fete.Am colegi, baieti cu care ma inteleg, dar nu discutam orice. Discutia are si ea o limita in timp ce cu fetele nu are.
Poi sincer,da si nici nu placeam sincer baitul cu care am fost, dar asta e viata, capul sus si mai departe ca astfel nu se poate
Dap dar am trecut peste atfel:
-m-am gandit ca nu va fi primul si nici ultimul pe care o sa'l besk' 100% :*
-am baut multa cacaua, am papat ciocolata, semintze si baut colo si ma gandeam ca si asta o sa fie ceva ce chiar daca' nu o sa pot sa uit, o sa fie o amintire de care o sa imi aduc aminte mai inkolo, drept,, o iubire esuata"
-am ascultat muzica mea pref. si versurile pline de dracii misto si am trecut repede. de fapt incet
-mi-a fost destul de greu si asa sa port o comunicare cu el...fiind un baiat si eu fta da noh' :O o trecut noh' si asta cumva ca de nu, amu il auzeam pe mister popa cum imi canta un cantecel
-daca' te gendesti ca o sa iubesti inca muulti si asta a fost numa o epava esuata atnci treci... ca ce e mai bun e pe la sfarsit
-baby :X dupa porci nu meitzi sa plangi,, te gandesti ca o fost ceva. si poate chiar nu va potriviata.nu neaparat stilu' cum o fost la noi (e. si nor... cred ca ' te'ai prins-pct arata literele lipsa ) poate doar comportamentul nu era adecvat relatiei, sau nu va completati deok' unu pe altu. nici noi nu ne'am completat da noh'...el mare eu mai mykutzyka :*
-trebuie sa ai pr alaturi cae te inteleg si o sa treci cu bine
daca' n'ai trecut prin asta, bravo tie:* daca' da... bafta baby
Bună.
Da, prieteni de mai bine de zece ani. Ea umblă cu tot felul de fete care o strică, îmi spune că s-a săturat de mine, și tot ea suferă apoi, că i s-a furat din casă, de către așa zișii ei prieteni.
Nu știu câtă mine are prietena mea ( prietena însemnând amică ), dar ce e edivent e că greșește foarte mult.
Pa-pa.
Da,am suferit si cel mai enervant lucru era ca eu il mai placeam si el era ceva de genul:"Am terminat-o si cu asta, hai la urmatoarea!"...si m-a deranjat ca mi-a dat papucii pentru o alta fata cu care a stat 3 zile si dupa s-a intors la mine, si bine inteles ca nu i-am dat atentie...tu?
Da am suferit din asa cauză. Am fost cei mai buni amici si într-o zi s-a dus totul de rîpă cînd... mi-a dat întîlnire. Clar că am acceptat (dar doar ca prieteni), el a vrut ceva mai mult decît o simplă prietenie si eu i-am refuzat. Apoi 3 ani nu ne-am vorbit deloc. Nici nu se uita la mine în ochi. Pînă cînd eu m-am dus la el să clarificăm lucrurile. Eu l-am întrebat ce sa întîmplat de fapt, de ce nu ne mai vorbim, iar el mi-a zis să o las baltă. De atunci doar ne salutăm cînd ne întîlnim...si gata. Dar am prietenit cu el foarte mulți ani, ne ziceam totul, făceam totul împreună, desi deja cred că aceasta a fost mai mult o joacă în nisip sau de-a va-ți ascunselea. Eu chiar mă simțeam rău din cauza asta, însă acum mii mult mai usor deja.
P.S. Si din cauza unei prietene am suferit
pysyk17rasfatat întreabă: