PsihoSex
| PsihoSex a întrebat:

Ati vazut " Straini in noapte" cu Florin Piersic si Medeea Marinescu?! Daca nu, si vine si in orasul vostru, nu o ratati! Eu am fost aseara si a fost super!
Micuta Medeea a fost superba, cat despre Maestru, ce sa mai zic?! ce-a fost mai nou in speech-ul lui, a fost rugamintea de a inchide telefoanele mobile pe durata spectacolului, intrucat patise o faza in trecut, la Constanta parca, unde un mitocan, sunandu-i telefonul, a mai si raspuns! - era la teatru cu amanta si il sunase sotia sa il intrebe unde e si de ce intarzie?! etc.

O comedie spumoasa, despre relatii, familie si sex in zilele noastre tumultoase!

http://www.youtube.com/watch?v=jlF1hrahattm4

Răspuns Câştigător
| Delia a răspuns:

Am vazut piesa anul trecut, pe cand juca cu Emilia Popescu.Am avut in legatura cu asta o experienta mai neplacuta,sa zic asa,deoarece in ziua spectacolului,pe cand am ajuns la teatru, am avut surpriza sa constatam ca s-a reprogramat.Dar am revenit la data urmatoare si nu regret, deoarece a meritat.Intamplarea cu telefonul a spus-o si la Cluj, si totusi, au sunat cateva telefoane pe parcursul spectacolului.Concluzia o trageti singuri.Referitor la piesa,a fost extraordinar totul,si povestea, si jocul de scena al actorilor, si ambianta.La un moment dat puteam sa-mi aud respiratia, nici nu am observat cat de repede a trecut timpul.Recomand cu caldura si eu tuturor aceasta comedie.

2 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

In sfarsit, un tanar care apreciaza filmele romanesti! Daca ai sti cate filme romanesti fff bune avem.Pacat ca toti vor sa vada numai filme de groaza... eventual americane sau telenovele. Avem cateva filme, care ruleaza si-n strainatate la " filmele de arta ".

| claudiea79 a răspuns:

As vedea strainii in noapte dar am treaba sa imi caut gazda ca ma da tata afara din casa.