Nu trebuie să faci absolut nimic. Timpul chiar le rezolvă pe toate. Abtine-te din a-i mai scrie, sau sa păstrați legătura, cunoaste-ti adevărata ta valoare! Stiu ca nu e ușor să uiți si ca te gândesti mereu la el, dar asta e cursul vieții, nu ai ce face. Anul viitor pe timpul asta, nu vei mai avea problema asta. Încearcă să îți ocupi timpul cu altceva, orice, chiar și să cunoști oameni noi.
Fata,voi fetele aveti mai multe obtiuni decat noi baietii, fiindca sunt sigur ca ai casuta de mess full de baieti draguti, de treaba, chiar si urati si buni.Stii cum e aia mai bine urat, descurcaret si destept, decat frumos, prost si fatalau.Asa ca investeste in toate conversatiile sa iti treaca timpul.Iesi cu fetele si daca vezi unu care iti place du-te vorbeste cu el, fa cunostinta si de ce nu iesiti la un date.Sau cerei nr ceva. Vorbeste cu mai multi si iti trece. Funda?
Eu inca visez noaptea cu o fosta de acum 9 ani.
Si am mai avut cateva relatii de atunci.
In momentul in care numai ești împreuna cu o persoana trebuie sa îți ocupi timpul cu altceva ieși cu prietenii, poate ar trebui și sa vorbești cu alt tip ca prieteni momentan, și când îți faci o relație noua sa numai acorzi atâta încredere cum ai acordat-o acestui om pentru ca de aia nu poți sa uiți așa repede și încă ceva : sa nu te lași înjosită de niciun băiat in nicio relație pentru ca așa o sa suferi dublu
Încearcă să faci diferite activități pentru a fi ocupată și a nu te mai gândi la el.