Depinde, daca l-ai iubit tare, va fi cam greu, dar daca nu va veti vedea totul se va schimba, iti va fi prieten, sau nimic... ochii ce nu se vad se uita
Daca l-ai iubit foarte mul, va trece pana cand nu vei mai avea nicio reactie cand il vezi, mai ales ca a fost primul. Eu nu stiu daca ati ramas amici, nu stiu care a fost motivul despartirii voastre sau daca mai este vreo sansa de impacare, dar iti spun ceva din propria experienta.Va mai trece o luna-doua si o sa crezi ca l-ai uitat si nu mai suferi dupa el, dar nu e asa.Sa spunem ca te cauta dupa 4-5 luni si o sa vezi ca nu l-ai uitat si o sa suferi mai tare. Din pacate nu toate povestile de dragoste au happy end. Si de cele mai multe ori fetele sunt cele care sufera pe urma despartirii.Si stii cum se zice "Prima iubire nu se uita niciodata" si asa si este.Eu nu cred in "ochii care nu se vad se uita". Dupa parerea mea e o mare prostie. Daca iubirea pentru el a fost mare, undeva in inima ta vor fi mereu sentimente pentru el.Iti doresc numai bine