Daca au trecut atatia ani poate ca numai sunt in relatii bune. Poate ca cei doi(parintii prietenului tau s-au despartit) el (prietenul tau) ramanand cu tatal lui. Vorbeste cu baiatul dar foloseste putin tact.
Spune-i sincer ce si cum. De ce te plangi aici cand cea mai simpla solutie e sa discuti deschis cu prietenul pe care-l iubesti?
In primul rand invata niste gramatica ca sa nu ghiceasca soacra ca esti fana lui guta sau salam, apoi cere-l in casatorie pe gagiu si ala sigur o sa o invite si pe soacra la nunta, dupa aia iti mai ramane doar sa te prezinti la nunta si o sa-ti cunosti soacra
Pai poti sa-l intrebi pur si simplu ...sau daca nu deschide subiectul despre mama lui de mai multe ori ...si poate asa o sa-i cunosti mai bine familia, spune-i si despre familia ta.verisori, matusi etc si asa poate ii spui odata sa iti de-a numarul de tel
imi dai si mie o fundita
?
Hmmm scuze la asta nu iti pot raspunde dar parerea mea e ca nu tu esti fana lu guta sau a lu salam(asta nu conteaza) eu cred ca ala fif2002 ca el are un limbaj mai de om ''colorat'' scuze nu e nimic personal dar fata a pus o intrebare care nu multe fete o pun si daca tu te crezi mai ''tare'' trebuia sa iti dau replica ca e plin netu de cocalari de astia ca tine.