| vLd a întrebat:

Auziti imi place si mie de o fata si o cunosc de vreo 2 ani, iar si ei ii place de mine dar e mai inalta ca mine crying ce sa fac? dau fundita celui mai explicit raspuns --Respect-- big grin

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Foloseste faptul ca stii ca te place ca pe un avantaj. Astfel ai mai multa incredere in tine. Cu flirtul inainte la pas de defilare si incearca sa o cuceresti. Inaltimea nu e o problema. Conteaza ca te palce si placi. Trebuie doar sa o inviti undeva si sa va cunoasteti ceva mai bine.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| cucu :> a răspuns:

Daca ea te iubeste cu adevarat si sentimetul e reciproc nu conteaza asta happy

Dragostea nu depinde de inaltime happy
Fara prejudecati!
Baftahappy

| Poinsettia a răspuns:

Eu zic sa treci pe tocuri.

| Klax187_2507 a răspuns:

Sharky, dragostea nu tine de inaltime, marime sau varsta(bine, asta in anumite proportii.). Daca tu o placi si ea te place, nu ar trebui sa ai probleme.Stai linistit ca daca te place cu adevarat, n-o sa-i pese de aceste aspecte.Succes si lasa emotiile si retinerile la o parte ca nu e loc de ele.

| 6AniFaraTine a răspuns:

Ce sa faci, pregateste-te sa faci fata mishtourilor, sa te ridici pe varfuri, sa privesti in sus si sa fi tinut de gathappy si sa devi vedeta in cartier. Dar merita! Stii de ce? Pentru ca vei fi cu fata care iti place si mai important, vei fi sigur ca aceasta fata te place si ea la fel de mult, pentru asta sta cu tine, nu din alte motive, deci nu vei mai avea de ce sa te indoiesti de "iubirea" ei. In plus, isi asuma aceleasi "riscuri" ca si tine. Bafta!
P. S.: La 50 de ani o sa ai nevoie de bani multi sa iti iei un fotomodel de doua ori cat tine si sa te invidieze toti. Atunci o sa alergi tu dupa elehappy

| ColoradoM a răspuns:

Ii dai cu ceva in cap si se face mai scund laughing glm, daca vrei sa te inalti fa un sport sau in fiecare zii genoflexiuni cu sariturawinking

| vLd explică:

Multumes la toti pentru sfaturi o sa tin cont.
P. S. Ma scuzati ca am si dat fundita deja dar sunt de vreo 2 zile pe site si stiti cum ewinking ---Respect---