| moji a întrebat:

Avand in vedere ca de Pasti, la TV, se vor difuza filme vazute si revazute, emisiuni tembele, as dori sa ma uit cu ai mei la ceva filme pe calculator.Imi puteti recomanda ceva? Orice gen, cu exceptia celor religioase.

Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sherlock Holmes (2009) cu Robert Downey Jr., joaca admirabil.

8 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Sarbatoarea Invierii Domnului tu vrei filme de comedie sau ce? sa razi si sa te distrezi? E anul nou? Scuza-ma.

| Nimic special a răspuns:

Intra pa site-ul www.la-cinema.net Paste fericit!

| georgiana_5779 a răspuns:

Pai ar trebui sa cauti "filme noi" pe google.iti recomand o comedie foarte amuzanta pentru ca de paste e bine sa razi si sa te bucuri de timpul petrecut cu familia

| moji explică:

Multumesc pentru raspunsuri!

Am mentionat ca nu doresc filme religioase.In primul rand ca tot le-am vazut, iar subiectul e acelasi, in al doilea rand familia mea este atee.
Si da, @AlanTigergerid, prefer sa rad, sa ma simt bine, pentru mine este o zi ca oricare alta.Si tocmai ca este invierea domnului ar trebui sa razi, sa te bucuri, nu sa plangi, nu?

Mai astept raspunsuri.Filme vazute de voi si care v-au placut, va rog! Multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In aceste zile pe Internet sunt filme religioase, este cea mai importanta sarbatoare a noastra acum de Paste (ortodocsi, catolici, etc.)
Paste fericit tuturor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.cinemagia.ro
www.cinemarx.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In aceste zile si pe Internet sunt filme cu subiect religios, Pastele este cea mai importanta sarbatoare a noastra (ortodocsi, catolici, etc.).
Paste fericit tuturor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai "seven pounds" merita vazuthappy