| tonyc7 a întrebat:

Avand in vedere ca multe tipe prefera barbati mai in varsta decat ele, care credeti ca e numarul maxim de ani cu care barbatul sa fie mai mare pentru ca o tipa tanara si draguta sa doreasca o relatie cu el?

23 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Pentru distractie nu conteaza varsta.
Insa, starea materiala a "batranului" poate cupla cu usurinta relatii.

| darrio2007 a răspuns:

Numarul de ani? Mai degraba numarul de bani.

| RAY a răspuns:

Biologic vorbind bărbați sunt programați genetic sa caute femei cât mai fertile, vârstă potrivita e între 16_30 de ani, în schimb femeile sunt programate genetic sa caute cel mai bun mascul dar și care e matur deși ele ar vrea între 25_40 de ani

| Emma30555 a răspuns (pentru RAY):

Nu as paria pe asta. Cand sunt tineri toti accepta mai maturi, dar cu cat inaintam in varsta vrem sa avem langa nou oameni tineri. O femeie de 35 nu isi alege unul de 50, ea va dori eventual unul de 30
Acum depinde cum arata fiecare si ce chimie este intre cei doi, dar eu ma refeream si la faptul ca unei femei ii creste libidoul dupa 30 la barbati incepe sa scada dupa o anumita varsta, in realitate femeile ar avea nevoie de barbati mai tineri nu invers

| RAY a răspuns (pentru Emma30555):

Sunt de acord, ce sa facă cu un impotent, cuplurile noo cam jumătate ea e mai în vârstă ca el, evoluam și noi

| Violleta2022 a răspuns:

3-4 ani

| sofisis a răspuns:

Pentru mine 12-15.

| Lioana a răspuns:

Nu exista limita de varsta in dragoste dar eu as spune ca e bine sa nu fie diferența de o generatie intre parteneri, adica barbatul sa nu poata sa-i fie tată partenerei sale, iar ea sa nu poata sa-i fie mamă.

| Emma30555 a răspuns:

Eu prefer sa fie in jurul varstei mele. Plus, minus 2, 3 ani. Nu ma deranheaza sa fie mai tanar, nici mai mare dar sa nu fie ceva prea vizibil

| tonyc7 explică (pentru Emma30555):

Sunt tipe de doar 20-22 de ani, care au corp foarte dezvoltat, de parca ar avea 30 si ceva, chiar 40. Si au parteneri chiar si cu 15-17 ani mai mari ca ele si nu se cunoaste deloc diferenta pentru ca respectivii barbati arata foarte tineri, au parul negru ca la 20 de ani. Deci ce mai zici acum?

| RAY a răspuns (pentru tonyc7):

Pentru ca ne maturizam mai târziu cu vreo 5 ani

| Emma30555 a răspuns (pentru tonyc7):

Nu sunt impotriva, eu vorbeam pentru mine. 15 ani totusi se observa poate nu imediat dar in timp da. Sunt exceptii dar e valabil si invers.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Faza e ca barbatii daca au putin grija de ei, ajung la apogeu la 40, fizic si psihic, spre deosebire de femei, care dupa 30 incep sa cam ofileasca.

| 1997onur a răspuns:

Crezi ca mai tine ele cont când văd bani și mașina lui ăla.

| haileewatson a răspuns:

Despre barbatii care prefera minore sau tipe mult mai tinere decat ei nu are nimeni nimic de comentat?

Răspuns utilizator avertizat
| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru haileewatson):

Am eu ceva de comentat, mi se pare stupid cand vad fete de 13 care promoveaza atat de agresiv sexualitatea.Ok inteleg ca iti da parul pubian si te crezi femeie feroce, dar nu esti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

7-8.

| tonyc7 explică:

Dar la 16 sau 17 ani diferenta?

| tonyc7 explică:

Si conditionata si asta? Sau se poate si neconditionata? happy

| alexandradlr a răspuns:

Vreo 4 ani

| Adolf8 a răspuns:

Un vechi proverb românesc spune " Nu contează anii, contează grosimea portofelului. "

| Nelucojoc a răspuns:

Nu exista asemenea criterii de departajare. Poate doar sinceritatea si dragostea.