Pentru distractie nu conteaza varsta.
Insa, starea materiala a "batranului" poate cupla cu usurinta relatii.
Biologic vorbind bărbați sunt programați genetic sa caute femei cât mai fertile, vârstă potrivita e între 16_30 de ani, în schimb femeile sunt programate genetic sa caute cel mai bun mascul dar și care e matur deși ele ar vrea între 25_40 de ani
Nu as paria pe asta. Cand sunt tineri toti accepta mai maturi, dar cu cat inaintam in varsta vrem sa avem langa nou oameni tineri. O femeie de 35 nu isi alege unul de 50, ea va dori eventual unul de 30
Acum depinde cum arata fiecare si ce chimie este intre cei doi, dar eu ma refeream si la faptul ca unei femei ii creste libidoul dupa 30 la barbati incepe sa scada dupa o anumita varsta, in realitate femeile ar avea nevoie de barbati mai tineri nu invers
Nu exista limita de varsta in dragoste dar eu as spune ca e bine sa nu fie diferența de o generatie intre parteneri, adica barbatul sa nu poata sa-i fie tată partenerei sale, iar ea sa nu poata sa-i fie mamă.
Eu prefer sa fie in jurul varstei mele. Plus, minus 2, 3 ani. Nu ma deranheaza sa fie mai tanar, nici mai mare dar sa nu fie ceva prea vizibil
Faza e ca barbatii daca au putin grija de ei, ajung la apogeu la 40, fizic si psihic, spre deosebire de femei, care dupa 30 incep sa cam ofileasca.
Despre barbatii care prefera minore sau tipe mult mai tinere decat ei nu are nimeni nimic de comentat?
Am eu ceva de comentat, mi se pare stupid cand vad fete de 13 care promoveaza atat de agresiv sexualitatea.Ok inteleg ca iti da parul pubian si te crezi femeie feroce, dar nu esti.
Un vechi proverb românesc spune " Nu contează anii, contează grosimea portofelului. "
Nu exista asemenea criterii de departajare. Poate doar sinceritatea si dragostea.
ThEGoodInBad întreabă: