| EdgarAllan a întrebat:

Avand in vedere ca nimic nu are un sens sau un scop si ca perceperea normalitatii e individuala, noi oamenii am creeat ceea ce eu numesc normalitate colectiva. Adica atunci cand mai multe persoane stabilesc anumite criterii cu care sunt de acord si conform carora percep normalitatea intr-un mod similar. De exemplu, multora li se pare normal ca o relatie de iubire sa existe doar intre persoane de sex diferit. Sau o persoana cu o inaltime foarte mare, respectiv mica, ni s-ar parea anormala. Orice lucru diferit sau rar intalnit este anormal pentru noi.
Intrebarea mea este : cum as putea sa duc o viata normala daca ceilalti se comporta anormal cu mine din pricina aspectului meu fizic? Am ajuns la concluzia care nu imi poate fi schimbata ca nu am prea multe variante si singura solutie e sa ma resemnez. Diferenta dintre caracterul persoanelor este rezultatul feedback-ului pe care la avut in urma interactiunii cu alte persoane. Sa nu te astepti ca cineva care a fost tratat intr-un mod neplacut de ceilalti sa aiba sanse prea mari sa fie prietenos si viceversa. Incep sa "simt" lipsa controlului pe care il avem asupra vietii. Astept raspuns la intrebare sau un argument care sa imi schimbe concluzia.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau,dar nu prea ai ce sa faci! Oamenii judeca zilnic altii dupa aspectul fizic! Desi daca mi-ai spune mai exact ce este anormal la corpul tau as putea sa te ajut! Eu an fost luat in deradere pentru ca sunt slab, ceea ce se ba schimba! Dar sunt lucruri pe care nu le poti schimba! Spune-mi te rog, ce este anormal la fizicul tau care le face pe alte persoane sa-si bata joc de tine?
Btw, imi place numele tau, sunt fan Edgar Allan Poe happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe altii*.M-am grabit!

| EdgarAllan explică (pentru anonim_4396):

Nimic care sa pot schimba din pacate. De aici si lipsa motivatiei care a dus la starea pe care o am. E ca si cum ai incerca sa faci o persoana muta sa vorbeasca. Imposibil, doar daca il inveti limbajul semnelor. Ceea ce inseamna ca nu am ce sa schimb doar sa ma adaptez situatiei, dar problema apare cand mintea e in contradictie cu corpul.
Ma bucur ca iti place numele big grin.