| Maria350 a întrebat:

Aveam 2 ani când l-am văzut pe tata, iar sora mea 3 luni, ultima data când l-am văzut o bătea pe mama și s-au despărțit. Mama se logodește în octombrie cu un bărbat care are doua fete una cu jumătate de an mai mare decât mine și una de 6 ani, nu mă înțeleg deloc cu cea mare și nu știu ce să fac sa încerc să mă impac cu ea, dar nu merge sau să-mi caut tatăl? Voi ce credeți?

Răspuns Apreciat de Editori
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o situație dificilă! Dar te-ai gândit dacă tatăl tău te-ar primi, dacă o să trăiești mai bine cu el? Aveai doi ani, nu îl cunoști. În plus, ce mamă ai să se căsătorească cu un bărbat cu care nu te înțelegi? Ai incercat să îi vorbești despre părerea ta, că nu îi vei suporta? Altceva este că are fete care vor deveni familia ta. Cel mai probabil vor fi diferențe, părinții nu își vor iubi la fel copiii, cine stie. Dacă nu se poate evita asta încearcă să eviți conflictele din viitor, ele o să îți facă doar rău. Totuși încearcă să îi demonstrezi mamei tale ceea ce simți pentru alegerea ei. Câți ani ai? Poate mai poți răbda un pic, apoi să pleci la alte rude sau să îți vezi de facultate etc.