anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveti ceva ideei de cadouri pentru o fata care urmeaza sa implineasca 22 de ani? merg la ziua cuiva si nu stiu ce sa ii cumpar.

Răspuns Câştigător
| lovegirl15 a răspuns:

Pai depinde si ce ii place.Tu ii stii mai bine preferintele, care ii sunt pasiunile, si te poti orienta in functie de asta.Cumpara-i ceva de imbracat,o bluzita,ceva dragut,niste accesorii poate(cercei, bratara, un lantisor), niste cosmetice, un parfum. Daca ii place sa citeasca, cumpara-i o carte care sa aiba un subiect interesant si potrivit pentru varsta ei.Trebuie sa tii cont si de bugetul pe care il ai.
Nu stiu ce idei ti-as mai putea da, dar cred ca daca esti apropiata de persoana respectiva, o simpla felicitare poate fi cea mai frumoasa atentie pe care o putea primi de la tine.
Succes in alegerea cadoului si sper sa ii placa persoanei respective!

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| pufuleata a răspuns:

Incearca ceva personalizat, prinde intotdeaunabig grin

| danger0ousgirl a răspuns:

Nu ii stiu gusturile fiindca nu o cunosc, dar o sa iti dau cateva sugestii:un parfum si o ciocolata, un set de bijterii( cercei, colier, bratara nu trebuie neaparat foarte scump gasesti si pana in 15 de lei) sau ceva ornamental care sa o reprezinte(zodie, ce floare ii place sau animalul favorit). Sper ca te-am ajutat!:*