Buna.
Pai cam asa si e.
La prima intalnire orice tanar din ziua de azi o sa aiba emotii.
Da "Oare imi sta bine parul? Sper sa nu se vada vreun cos :-s Oare m-am dat cu prea mult parfum sau cu prea putin? etc, etc."
Da, daca e o intalnire de iubiti, ai emotii, daca nu ai inseamna ca il consideri doar un prieten, amic, nu iubit.
Normal ca avem, eu si cu mine suntem nerabdatori sa ne intalnim unul cu celalalt.
Oricine are, ne gandim ca vrem sa facem o impresie buna ca sa ne placa si tot restul.
Nu cred, doar daca incepem cu poate si daca si uitam de incredere.
Am emotii... iubire n-am fara un gram de emotii :))
https://www.youtube.com/watch?v=HpEiF0pohOg
Eu evit sa ies mai bine. Prima intalnire e ingrozitoare, nu intalnirea ci trairile (emotiile) pe care le avem inainte. Dar totul dispare odata ajunsi acolo. Depinde si cat de bine iti cunosti partenerul de intalnire si cum te ajuta sa treci peste timiditate, sa te faca sa te simti in largul tau. Bafta!
Daaaa,nu stiu de ce dar ma emotionez mereu cand o vad,si abia astept sa o vad la vara si sa trec peste toate emotiile astea, care uneori imi pune blocaje, si ce e cel mai ciudat, desi incerc sa fiu cat mai linistit, cu atat mai mult sunt mai emotionat.
Da,pentru ca nu cunosc fata, nu stiu cum va fi, nu stiu ce subiecte de discutie sa gasesc, iar daca ea e mai retrasa, cu atat mai rau.Prima intalnire cu o persoana e tot timpul foarte ciudata, dar placuta...e greu de descris
E un sentiment firesc, insa trebuie sa treci peste, pentru ca daca va potriviti, totul va decurge de la sine, iar daca nu, inseamna ca nu e persoana potrivita pentru tine.