Eu am o sora mai mare decat mine cu 6 ani, eu am 17 ea are 23.
Vezi tu, toate surorile si fratii vor spune ca se inteleg rau si ca au micile lor certuri dar in general nu poti traii fara sora/fratele tau.
Eu tot tipul aproape ma ciocneam cap in cap cu ea dar mi-am dat seama dupa ce a plecatr in Bucuresti ca eu am fost cea care i-am pastrat secretul cu fumatul epntru un an, ea imi punea semnatura falsa pentru domane invatatoare cand aveam o nota rea si nu vroiam sa i-o arat mamei, ea ma ajuta sa ma imbrac si ma machia cand mergeam la petreceri, eu ii faceam ei dimineata scrob(un fel de omleta maruntita) dupa o reteta pe care nu poate sa o reproduca 100% si de care ii este dor.
Eu as spune ca ma inteleg foarteee bine cu ea! Acum ca este plecata vorbim tot timpul si mesaje si ea imi spune lucruri interesante pe care le-a facut si eu la fel
xoxo Vanilla
Mai degraba ne suportam. Ne intelegem destul de bine dar gandim diferit in mare parte.
Am o suroioara de 4 ani:X
Zici ca e un inger, cea mai frumoasa fetita...:
O iubesc enorm:X:X
Nu am. uneori zic ca e mai bine asa. uneori as da orice sa am un frate mai mare :-
Am o soră. Mai mică decât mine cu 4 ani
Sunt momente foarte faine, în care ne înţelegem de minune dar sunt momente în care nu ştiu pe cine/ce să îmi descarc furia din cauza ei
Câteodată facem totul împreună, altădată ne certăm
Ca fraţii
Da... am o sora mai mica 4ani
nu prea ma inteleg cu ea mi-ar fi placut sa nici nu aveam
Eu am si un frate si o sora :X
Fratele e mai mare decat mine cu 7 ani iar sora mea cu 4 ...deci eu sunt mezina familiei
Ma inteleg ft. bine cu ei...
Cateodata am cateva certuri cu sora mea dar in rest ne intelegem foarte bine
Aham...frate and Yesss... I`m a god -logic ca ne intelegem bine, doar nu o sa trec pe langa el prin casa si sa ii porta ura , ar fi patetic rau de tot . oricum de ce nu m`am istelege bine cu el?-^_^-
Frate si da ne intelegem super bine, pentru ca este copia mea fidela, parca ar fi copilul meu.Il iubesc:X
Am un frate cu 4 ani jumate mai mare eu 11 el 15 :d n-e certam mereu dar ne si iubim
Am o sora mai mare cu 4 ani ca mine si ne intelegem bine(ea ma ajuta cu temele eu fac curat).Si pentru cei care regreta ca au o sora/ un frate sa nu mai zica asa si sa-si imagineze cum ar fi fara ea/el.
Da, am doi frati, unul e mai mare decat mine cu 6 ani si unul cu 5 ani. Da ma inteleg bine.iti dai seama ca nu a fost totul roz, dar acum ca am mai crescut e mai bine(ne-am mai "copt" si noi la minte si numai suntem asa incapatanati). Ma mai lipesc de la ei si cu un banut.:X... e ok!
Am un frate vitreg.pai nu avem cand sa ne certam pentru ca nu ne vedem asa des...
Am un frate mai mare cu 5 ani decat mine
pai cateodata da cateodata nu
dar ne intelegem binisor
Da,am o sora mai mica cu 1 an decat mine, eu am 12 ani iar ea 11.Nu ne prea intelegem, ne certam aproape mereu.