| alibaba99 a întrebat:

Aveti o recomandare pentru un psiholog de cuplu in Bucuresti? Ce metoda foloseste? M ar interesa metoda "Imago"

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Amalia Cojocaru, nu am facut pentru cuplu, dar o recomand din suflet
https://en.amaliacojocaru.ro/......or-couples

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va duceti la psiholog. Toate cuplurile din lume la un moment dat se cearta nu asta e problema ci modul cum rezolvati, in Biblie aveti tot ce va trebuie. Puneti-va la masa amandoi, si cautati in biblie despre acest subiect, folositi materiale ajutatoare

| alibaba99 explică (pentru anonim_4396):

Daca ar fi asa de simplu, as face o. Insa nu tine doar de mine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru alibaba99):

Este simplu, faci tot posibilul sa negociezi cu partenerul apoi vorbiti deschis

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar poate oamenii traiesc in realitate nu in cartea de povesti numita biblie

| gratargratar a răspuns:

Va recomand sa va duceti la preot, sa va spovediti si sa va impartasiti. De obicei, si psihologii de cuplu au probleme in cuplu, sau sunt chiar divortati (cunosc personal). Oricum, faceti cum credeti voi ca e mai bine, dar, din ce am constatat eu, oamenii credinciosi nu se depart.

| anonim_4396 a răspuns (pentru gratargratar):

Bravo, asa este

| alibaba99 explică (pentru gratargratar):

Tu ai dreptate, insa ar trebui sa fii destul de apropiat de biserica ceea ce nu este cazul. Nu mi ar displacea sa discut cu un preot, insa sunt atat de multe de lucrat ca nu ar avea rabdare nimeni pentru noi.

| Miruna333 a răspuns (pentru gratargratar):

A intrebat de psiholog, nu de preot

| suntserios a răspuns (pentru gratargratar):

Nu se despart de rusinea societatii... si oricum femeile in relatiile habotnice sunt doar niste scalve care nu prea au dreptul la o viata decenta

| alibaba99 explică (pentru suntserios):

Partial ai dreptate, sunt persoane care nu se despart din obligatie sau de rusine, insa cred ca s au cam dus timpurile alea iar societatea a evoluat astfel incat femeile au mai multe posibilitati, nu doar sa ramana in relatie.

| suntserios a răspuns (pentru alibaba99):

Nu in familiile habotnice...

| alibaba99 explică:

Ar fi fost de bun simt sa te abtii sau ca nu vorbeti trivial.