Era sa cad in puț sau sa ma curentez la un generator electric de inalta tensiune. De puneam mainile pe el eram carbonizat
Am câteva întâmplări nașpa.
Una a fost cand m-am dus pe deal cu o verișoară sa ma joc si mi-a sărit genunchiul.De atunci am inceput sa am probleme de sanatate.
O dată când m-am dus după bunicul sa caute ceva si eu sa culeg flori si am căzut într-o râpă si mi-am dat mana de la încheietura peste cap.
Alta a fost cand am gasit-o eu cu verisoarele mele pe soara bunici moartă în casă (isi vomitase ficatu de la alcool).
Cam astea imi vin in cap pe moment.
Sigur, la oras, cand mergi pe strada, trebuie sa fi atent la rahatul de caine, care in rrrrrominica nu se curata ca in strainezia
la tara e cu balega si cacareze de oaie
foaaaarte diferit
Am fost 2 luni de zile la țara la unchiul meu când erma mai puștan era frumos oameni calzi Primitori respectuoși era prea frumos la țara mergeam la fan tăiam lemne din pădure mergeam cu calul sa luam porumbul dupai mergea sa căram apa cu bidoane de 5 litri încărcam butoiul ăla mare am trăit multe acolo am învață multe de acolo
Nu oribil, dar caterincă, da. Eu, vărul meu și prietenii din Cogealac, ne trăgeam noi cu căruța, 2 trăgeau și restul erau în căruță, ne mai aruncau câte un bici la vrăjeală pe spate. Săream de pe casă în grămezile de zăpadă din ogradă. Ne alergau vacile pe câmp... pățanii, frumoase! În schimb, pe mine și pe alt văr, în Hârșova, ne alergau spoitorii, nu vacile?
M3HappyKid întreabă:
M3HappyKid întreabă: