Sunt o fericita. Din nastere n-am nimic, insa... pe parcurs. vergeturi (spate, genunchi), psoriazis (transmis genetic-de la tata ), niste pete negre in coate.
Eu am o pata pe piciorul drept in forma de...bombonica de pom
Mama a furat o bombonica de pom de la ceva prieteni de familie pentru ca ii era foarte pofta pe ea iar acei prieteni nu permiteau sa se mananca din bomboanele de pom pana nu trecea Craciunul.
Semne de nastere nu am.Decat 2 alunite foarte micute in partea stanga a gatului. Una langa alta
Am o intrebare pentru @MucealuiFlaimoc :
E adevarat ca toamna acel semn se coloreaza in violet?
Am o pata pe brat... Nu am reusit sa-mi dau seama cu ce seama... Nici eu, nici maica-mea. Si mai am o alunita destul de mare pe omoplatul stang.
Eu am ceva care seamana cu o lacrima pe incheietura dreapta. dar se vede din ce in ce mai putin... si am carul mare din alunite miiiici miiici pe obrazul stang.
Da... o petala de trandafir pe gat in spate.
Mama mi-a zis ca a furat un trandafir inainte sa ma nasca.
Vorbesc serios.
Eu am pe piciorul stang un semn care il are di tatal meu...nu stiu ce semnifica.
Poi am pe picior o capsunica si am pe spate in partea stanga niste pete maro! Cand m-am nascut am avut o parte din spate albastra da aia a trecut cand am plinit doi ani nu se mai vedea aproape deloc!
Nu am din nastere dar cand eram mic si incapatanat mi-am facut destule mi-am spart capu, am picat din leagan, am loat multe cazaturi si mi-am creeat cateva cicatricii
anonim_4396 întreabă: