| Vero1 a întrebat:

Aveti sora/frate? cum va intelegeti cu ei? Eu am o sora mai mica cu 9 ani decat mine si ma omoarabig grin

Răspuns Câştigător
| oanamaria a răspuns:

Bunahappy
eu am 16 ani iar in urma cu 9 ani si 4 ore am "primit" o surioara, un pic mai mica decat o papusahappy
relatia dintre noi doua e tensionata uneori, trebuie sa cedez totul in favoarea ei mai ales ca are o deficienta dar nu sunt geloasa.cand eram mica am simtit ca nu mai sunt pe locul 1 si le-am reprosat asta parintilor mei, dar acum nu pot sa spun ca o iubesc multhappyasa, in generallaughing... dar cum e in perioada de crestere eu trebuie sa o invat multe lucruri, ea nu vrea decat sa se joace, nu ma lasa in pace, e grea de cap cand fac temele cu ea, intotdeauna mananca toate dulciurile si eu nimic-nimic si ne batem... dar sunt momente nepretuite pentru ca atunci cand vom fi mari nu va mai fi nimic, doar eu- un robot serios si ea o robotica mai mica cu sapta ani si rasfatatalaughing

17 răspunsuri:
| Miruna3094 a răspuns:

Nu am, dar mi-as dori happy

| Sorin_8158 a răspuns:

Am un frate de ma enervezaza rau are 17 ani si eu 15 laughing

| viotm a răspuns:

Eu am o sora cu 3 ani mai mica decat mine si ne ntelegem super

daniela
| daniela a răspuns:

Am un frate si din pacate relatia noastra este un destul de serbada desi ne despart doar 6 ani avem o relatie la limita bunului simt cu apropieri atunci cand unul din parinti avea nevoie de noi.

lolita
| lolita a răspuns:

Eu am un frate si doau surori, nu ii vad prea des si relatia noastra s-a racit mult. intotdeauna au profitat de mine, veneau sa ma vada doar cand aveau nevoie de ceva material sau nu numai. acum tinand cont de anumite circumstante i-am indeopartat eu dandu-mi seama ca fiind intr-un impas nimeni nu m-a ajutat. noi avem de la 23-30 de ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un frate si 2 surori.Cu fratele ma inteleg cel mai bine.Si cu surorile, insa nu asa cum mi-as dori eu cel mai mult...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

|Buna|
Eu am 14 ani si o surioara de 7 ani care ma omoara cu zile. x-(
Ai mei parca ii fac toate poftele doar fiindca e cea mica, sau uneori ii dau intaietate in anumite lucruri.
Uneori ne intelegem bine. Aaa si am uitat sa mentionez ca are o gura...toata ziua vorbeste chatterbox
Asa ca te inteleg perfect Maddy! laughing

| illusion a răspuns:

Pai am un frate si o sora mai mica. Fratele e mai mare ca mine cu 6 ani, iar eu decat sorma mea tot cu 6 ani.Cu surioara ma bat in fiecare zii ca deh sufera de nebagare in seama iar cu fratele vb la tel in fiecare seara pentru ca e plecat de cateva luni din tara si imi e tare dor de el sad

| oanamaria a răspuns:

Am gresit ceva cand am scris :"dar nu pot sa spun ca NU o iubesc".
O iubesc multhee hee

| daii a răspuns:

Eu am un frate mai mic cu 6 ani...ne intelegem relativ bine, dar cand ii vine lui ceva in cap laughing ma ia la bataiechatterbox. Si desigur ca eu nu pot da in el.ca e mic si bla bla.Stau sa-mi rupa coastelefrustrated.laughing

by daiiwinking

| ÅñdRa a răspuns:

Buna
eu am o sora de 19ani cu care ma inteleg minunat si o iubesc din tot sufletul...mai ales acum ca este in spania... oricum ii multumesc lu dumnezeu ca a venit de sarbatori si pot sa fiu cu adevarat fericita

| jjijnbbhfsrt a răspuns:

Nu am fratii, dar mi-as fi vrut sa am un frate mai mare. Mi se pare cel mai dragut lucru

| mihaeelaa a răspuns:

Eu am un fratior mai mic cu 10 ani. Uneori ma enerveaza pentru ca are ce-si doreste dar il iubesc pentru ca e fratele meu si nu sunt singura pe lume.Cand ai tai nu o sa mai fie o sa fie doar ea si o sa-ti fie de ajutor. Te-am pupat:*

| Raluca_7742 a răspuns:

Eu am un frate mai mic cu 5 ani, si ma cam enerveaza uneori, dar in general ne intelegem ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!happy. Nu esti singura sa stii, eu am 16 ani si am un frate cu 8 ani mai mic ca minelaughing. Ma inebuneste ma face sa ajung cu traume nu-l mai suport imi iua pedepse mereu din cauza luisad. Nu am voie nici sa-l ating ca imi iau o zi de stat in casa.imi vine sa-l arunc pe geam.Parintii cred ca el este mai mic si nu stie dar are 8 ani ca nu poate judeca otara nici acum? Dabea apuc sa plec la facultate sa ma scap de el si de parinti ca nici ei nu`s de `cristal`laughing. Asa`s fratii/suroriile.nu ai ce le facehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sex intre frati

| yodeiutza96 a răspuns:

Pey... am un frate mai mare cu 3 ani nu pot sa spun ca ne intelegem rau da niji bine=]] adica ne certam cam des dar in rest ma ajuta... big grin