Buna
eu am 16 ani iar in urma cu 9 ani si 4 ore am "primit" o surioara, un pic mai mica decat o papusa
relatia dintre noi doua e tensionata uneori, trebuie sa cedez totul in favoarea ei mai ales ca are o deficienta dar nu sunt geloasa.cand eram mica am simtit ca nu mai sunt pe locul 1 si le-am reprosat asta parintilor mei, dar acum nu pot sa spun ca o iubesc multasa, in general... dar cum e in perioada de crestere eu trebuie sa o invat multe lucruri, ea nu vrea decat sa se joace, nu ma lasa in pace, e grea de cap cand fac temele cu ea, intotdeauna mananca toate dulciurile si eu nimic-nimic si ne batem... dar sunt momente nepretuite pentru ca atunci cand vom fi mari nu va mai fi nimic, doar eu- un robot serios si ea o robotica mai mica cu sapta ani si rasfatata
Am un frate si din pacate relatia noastra este un destul de serbada desi ne despart doar 6 ani avem o relatie la limita bunului simt cu apropieri atunci cand unul din parinti avea nevoie de noi.
Eu am un frate si doau surori, nu ii vad prea des si relatia noastra s-a racit mult. intotdeauna au profitat de mine, veneau sa ma vada doar cand aveau nevoie de ceva material sau nu numai. acum tinand cont de anumite circumstante i-am indeopartat eu dandu-mi seama ca fiind intr-un impas nimeni nu m-a ajutat. noi avem de la 23-30 de ani.
|Buna|
Eu am 14 ani si o surioara de 7 ani care ma omoara cu zile. x-(
Ai mei parca ii fac toate poftele doar fiindca e cea mica, sau uneori ii dau intaietate in anumite lucruri.
Uneori ne intelegem bine. Aaa si am uitat sa mentionez ca are o gura...toata ziua vorbeste
Asa ca te inteleg perfect Maddy!
Pai am un frate si o sora mai mica. Fratele e mai mare ca mine cu 6 ani, iar eu decat sorma mea tot cu 6 ani.Cu surioara ma bat in fiecare zii ca deh sufera de nebagare in seama iar cu fratele vb la tel in fiecare seara pentru ca e plecat de cateva luni din tara si imi e tare dor de el
Am gresit ceva cand am scris :"dar nu pot sa spun ca NU o iubesc".
O iubesc mult
Eu am un frate mai mic cu 6 ani...ne intelegem relativ bine, dar cand ii vine lui ceva in cap ma ia la bataie. Si desigur ca eu nu pot da in el.ca e mic si bla bla.Stau sa-mi rupa coastele.
by daii
Buna
eu am o sora de 19ani cu care ma inteleg minunat si o iubesc din tot sufletul...mai ales acum ca este in spania... oricum ii multumesc lu dumnezeu ca a venit de sarbatori si pot sa fiu cu adevarat fericita
Nu am fratii, dar mi-as fi vrut sa am un frate mai mare. Mi se pare cel mai dragut lucru
Eu am un fratior mai mic cu 10 ani. Uneori ma enerveaza pentru ca are ce-si doreste dar il iubesc pentru ca e fratele meu si nu sunt singura pe lume.Cand ai tai nu o sa mai fie o sa fie doar ea si o sa-ti fie de ajutor. Te-am pupat:*
Eu am un frate mai mic cu 5 ani, si ma cam enerveaza uneori, dar in general ne intelegem ok.
Buna!. Nu esti singura sa stii, eu am 16 ani si am un frate cu 8 ani mai mic ca mine. Ma inebuneste ma face sa ajung cu traume nu-l mai suport imi iua pedepse mereu din cauza lui. Nu am voie nici sa-l ating ca imi iau o zi de stat in casa.imi vine sa-l arunc pe geam.Parintii cred ca el este mai mic si nu stie dar are 8 ani ca nu poate judeca otara nici acum? Dabea apuc sa plec la facultate sa ma scap de el si de parinti ca nici ei nu`s de `cristal`. Asa`s fratii/suroriile.nu ai ce le face
Pey... am un frate mai mare cu 3 ani nu pot sa spun ca ne intelegem rau da niji bine=]] adica ne certam cam des dar in rest ma ajuta...
anonim_4396 întreabă: