| UserName450 a întrebat:

Azi am luat 9 in ambele teze (romana si matematica) si un 6 la tehnologie (era f grea lucrarea), iar parintii mei se intorc la 7:00 de la munca. Iata ce se intampla cu mama mea pentru note. P.S: Sunt clasa 7

10 - E foarte mandra de mine, ma pupa
9, 50 - E putin suparata
9 - E suparata si ma pedepseste 1 zi fara televizor
8, 50 - Incepe sa ma pedepseasca
8 - E foarte suparata pe mine si imi ia telefonul sa il dea la alt copil
7, 50 - E destul de furioasa si incepe sa ma bata
7 - Ma bate rau la fund
6, 50 - Ma invineteste si imi sparge PC-ul
6 si sub 6 - Ma ucide
Este 0% troll. Asta e la mama mea vitrega.

La mamele normale:
cel putin 8 - Mama e fericita pentru copil
7 - Mama e putin suparata, dar ii trece
6 - Se supara, putin
5 - Se supara rau
sub 4, 50 - Mamele se supara foarte tare
Dar...mama mea vitrega la notele de 6 si sub 6 ma ucide. Ajutati-ma, sunt clasa 7 si am 13 ani.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii atent ce iti sugerez sa faci, este cel mai bine indiferent de ce zice tatal tau, ii spui de fata cu tatal tau nota, si ii spuic a lucreaza a fost foarte grea, odata ce la matematica si romana ai luat nota 9.
Daca incearca sa te bata si etc, spune-i ca anunti pe bunicii tai, pe matusile tale si etc, nu are voie sa te molesteze in halul asta, doar daca nu e trolling ce faci tu aici, si asta vede Dumnezeu doar.
Simplu, ii spui notele si atat, ii spui ca mama nu am putut sa invat mai bine de atat, si ca data viitoare incerc pe cat pot eu de mult sa ma straduiesc sa iau peste 8, nu are ce sa iti faca ma un parinte in halul ala, da-o naiba de treaba, nu suntem animale, intelege, o sa inveti mai mult data viitoare, nu ca data asta, si iei 8-9 si gata, e atatea figuri pe capul unor parinti, important este sa iei la liceu bun si toate cele, la liceu inveti de iti sar capacele ca sa intri la facultate, apoi este mai usor, ce sa iti faca in finalmente, te ameninta si gata, daca iti da 2-3 palme te abtii nu zici nimic, daca continua, si trece la alte chestii ii spui bunicilor tai, tatalui tau, ca nu s-a putut!

| HyperX a răspuns:

Vorbește cu rudele tale despre asta.Cu tatăl tau sau cu bunicii.Cu profesorii. ceva.să vorbească cu mama ta..Este ceva serios si ai nevoie de sfatul unui adult. Funda?

| GeorgeBerbec a răspuns:

Nu stiu frate. E super naspa. Nu stiu ce o intereseaza pe ea de tine. Inafara de notele de la scoala cu tine e dura cand faci o prostie sau ceva gresit sau calma? EU cred ca doar se preface sa para ca isi da interesul in fata lui tatal tau. Spune-i tatalui tau. Sau explica-i ei ca e alegerea ta. Asta este parerea mea.

| HyperX a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vorbești cu un adult despre asta...Sunt doar note...este ceva rău sa se enerveze așa. vorbește cu bunicii tai sau cu tatăl tau.Sau cu profesorii tai. Funda?

| Pool77 a răspuns:

Detest parintii de genul, i-as bate pe toti, molestezi copilul si-i faci viata un calvar.
Bagi frica-n el pentru o nota de 6...
Nu prea ai ce face, daca ascunzi notele e si mai rau, daca le areti e tot rau, sincer nu stiu.

| christall a răspuns:

Draga mea, se intampla sa iei si note mai mici, nu e o tragedie. Nu cred ca mama ta vitrega a luat numai note de 10. Inteleg ca iti vrea binele, dar de aici pana la bataie.e drum lung. Gaseste un moment, cand e in toane bune sa ii spui, eventual de fata cu tatal tau. Nu iti face griji, se rezolva.

| Regedesubmunte a răspuns:

Ești om mort cu așa părinți!

| danay72 a răspuns:

Ii spui tatălui tău despre note și ii explici ca îți este frica de reacția mamei tale vitrege.Fii sincera și deschisa în a-ți spune sentimentele și când este bine dispus discuta fără sa acuzi. Vorbește respectos și blând, deoarece un răspuns blând îndepărtează furia.