| TeoDora1337 a întrebat:

Azi am vorbit cu baiatul pe care il plac si mi-a spus ca nu ma place. Ce sa fac sa il cred sau sa nu il cred? FUNDA!

Răspuns Câştigător
| SiMpLa a răspuns:

Depinde.Poate a spus asa pentru ca este timid sau poate ciar nu te place. Daca este un tip calm, retras, rusinos e posibil sa te fi mintit. Daca este tipul de persoana sociabil, pus pe glume, indraznet inseamna ca nu te place.

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Apreciază sinceritate, nu este un capăt de drum la el.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Pai ar trebui sa l crezi, macar a fost sincer cu tine

| Pitzipoanca a răspuns:

Ca sa nu fii penibila, normal ca sa-l crezi? Cum adica sa nu-l crezi ca nu te place? Macar a avut bunul simt sa fie sincer.

| TeoDora1337 explică (pentru Pitzipoanca):

Dar poate ii este ruine sa spuna ca ii place de mine!

| Pitzipoanca a răspuns (pentru TeoDora1337):

Sansele sunt mici. Mai bine las-o asa... Uite, asa-i ca ar fi urat ca el sa spuna ca te place, dar de fapt sa nu te placa? Oricum, la varsta voastra, chestiile astea cu placutul vin si trec. Daca esti indiferenta iti e mai bine.

| BSwwatch a răspuns:

In momentul asta inchizi PC-ul si scoate caietul de dictando si exereaza bastonase-le la caligrafie, x-(

| AllyAlly2a a răspuns:

Daca a zis asta inseamna ca e adevarat. De ce nu l-ai crede?laughing

| 456deea a răspuns:

Nu stiu poate... vorbeste cu el cand sunteti singuri si intreaba-l zii sa fie sincer si daca nu te place incearca... poate sa fiti doar prieteni si apoi cei mai buni si gaseste lucruri in comun cu el asa poate o sa fie ceva

| Denyl a răspuns:

Spune-i ca daca sta cu tine faci sex cu el.
Daca omu nu te place asta e.Nu e singurul tip din lume

| TeoDora1337 explică (pentru Denyl):

Dar eu il iubesc foarte mult!

| Denyl a răspuns (pentru TeoDora1337):

Imi pare rau pentru tine dar chiar si daca te place si i-ar fi rusine sa iti spuna in public adevarul cred ca si asta e tot un lucru rau.Inteleg ce inseamna sa placi pe cineva si acea persoana sa nu simta acelasi lucru pentru tine sad Eu am iubit o fata timp de 3 ani si chiar daca stiam ca nu ma place eu tot speram ca poate acest lucru sa se schimbe insa nu s-a intamplat.In perioada asta am devenit din ce in ce mai deprimat si sa ma inchid in mine pana ce am ajuns sa nu mai vorbesc cu nimeni din jurul meu.Din momentul in care am acceptat adevarul am inceput sa o vad exact asa cum era defapt.Inainte o priveam ca pe o "zana" dar acum aproape ca imi este mila de ea pentru ca eu am reusit sa imi fac niste prieteni grozavi in timp ce ea tot ce face este sa stea cu prietenele ei si sa barfeasca diferite persoane printre care si pe mine. Poate am scris cam mult big grin insa sper sa intelegi ca viata merge mai departe si ca poti ajunge sa cunosti oameni mult mai interesanti care sa te placa cu adevarat. Daca tot ce am scris nu este de ajuns atunci gandeste-te cum il faci tu pe el sa se simta. Probabil ai avut si tu persoane care te-au placut insa tu nu le-ai placut.Gandeste-te ca ce ai simtit tu fata de aceia asta simte si el fata de tine

| andreiutzu56 a răspuns:

Fi mai insistenta