| TiaFCRB a întrebat:

Azi este ziua unui baiat...Nu m-a invitat la ziua lui...
I-am spus mamei ca vreau sa-i cumpar un cadou pentru ca ne intelegem bine
Mama mi-a spus ca nu-mi ia pentru ca nu m-a invitat la ziua lui...i-as fi cumparat din banii mei dar nu mai am.
Ma gandeam sa-i fac ceva de mana....nu cumparat
Are 15 ani acumbig grin

Răspuns Câştigător
| kissyou a răspuns:

Mai vorbesti cu el si vezi ce se intampla si de ce nu te mai baga in seama

11 răspunsuri:
| Aysa19 a răspuns:

Cine vrea sa se inscrie la un concurs pe facebook cu tema "Cel mai frumos par" sa bage id: a_fost_este_si_va_fii. Va astept! Cat mai multe fete va rogsad

| Hirako a răspuns:

Daca isi tine ziua cu alti prieteni inseamna ca il doare in cur de tine si nu trebuie sa ii cumperi nimic. Daca nu a invitat pe nimeni, fa-i ceva de mana happy

| stefyyyy a răspuns (pentru Hirako):

Poate a uitat sa o invite.Mie mi s-a intamplatlaughing.

| kissyou a răspuns (pentru stefyyyy):

Nu prea cred ca a uitat daca ea spune ca se inteleg binecrying

| TiaFCRB explică (pentru kissyou):

Nu nu a uitat nu ma invitat pentru ca el crede ca nu ne intelegem sad

| kissyou a răspuns:

Iti place de el? mai bine nu ii faci cadou de ziua lui daca nu te-a invitat, o sa pari disperata.:*

| TiaFCRB explică (pentru kissyou):

Nu doamne nu imi place de el...dar suntem prieteni apropiati si vroiam sa vada ca nu sunt suparata pe el...nu am mentionat crede ca sunt suparata pe el si nu prea ma mai baga in seama.

| kissyou a răspuns (pentru TiaFCRB):

Mai vorbesti cu el si vezi ce se intampla si de ce nu te mai baga in seama

| αlєxαηdєяυ a răspuns:

De acordcu hirako. daca nu. incearca o bratara happy

| HippTech a răspuns:

Mama ta are dreptate! Ce prieten e ala care nici bunavointa nu a avut sa te invite la ziua lui. ACEST INDIVID NU SE POATE NUMI PRIETEN! FELICITARI MAMEI TALE IAR TU SA-TI DESCHIZI OCHISORII FIINDCA CRED CA PROFITA DE TINE!

| TiaFCRB explică (pentru HippTech):

Nu nu profita de mne....eram prieteni dar s-a suparat pe mine fara motiv deci el mai bine ar fi fost doar sa-l las pe el sasi ceara scuze pentru ca...nu am nici o vina mssskiss

| denydenisica24 a răspuns:

E o idee buna.Gestul conteaza!