Da tu nu te poti duci singurel in Anglia? Ditai barbatu la 27 ani astepti sa te ia de manuta?
As vrea sa ma duc singur, dar nu vrea frate miu ce nu înțelegi?
La 27 de ani nu te poti descurca singur? Probabil stie el ce frate are, de nu te vrea acolo.
Pai pune-l sa plateasca avionul si la parintii tai, e simplu, daca tot vrea asa.
Da tu la 27 de ani ce cauti pe capul lui frati-tu? Nu inteleg. Ce obligatie are frati-tu sa iti trimita tie lire sau sa te ia la el in Anglia?
Vrei sa pleci in Anglia, pleaca. De ce trebuie sa te ia frati-tu de manuta?
Esti o enervanta.
)) adevarul supara? Stiu. Asta e calitatea lui cea mai de pret...doare. Adevarul doare.
Ai tu 27 de ani cum ma chema pe mine Viorica Dancila
Asta e mentalitate de mucos... pana 14 ani
Pai nu are incredere in tine ca nici macar tu nu ai incredere in tine, de aia. Eu am calatorit singur de la 15 ani in tara, mai recent si in afara, tot singur. E cam greu prima data, apoi o sa ti se pare super usor.
Frățioare, eu sunt in Anglia și știu cum este. Căutați o casa(Flat) ca nu costa mult mai ales dacă ești singur ii zici la fratele tău sa te ajute cu banii 3 săptămânii și îți găsești tu de lucru sunt ogramada de job-urii și ii plătești frumușel banii înapoi la fratele tău. Sau poți face altfel îți strângi bani in Romania de un flat (450£) îți iei un bilet ca acum sunt foarte ieftine și dormi 1-2 zile la fratele tău pana îți găsești un flat. Bafta frățioare!
Poate doar isi face griji pentru tine. Incearca sa vorbesti cu el si sa ii explici cu calm si frumos si poate va fi de acord. Varsta nu conteaza, un frate mereu isi va face griji pentru fratele sau.