Probabil s-a simtit neapreciata. Cred ca niste scuze si un simplu "te iubesc" o sa rezolve problema, crede-ma. Nu prea am de unde sa stiu, dar am observat ca mamele se simt foarte bine cand copii lor le spun "te iubesc", se simt implinite.
Succes
P.S.: La multi ani pentru sambata!
Spune-i ca o iubesti foarte mult si ca iti pare rau mult si ca nu doresti sa o vezi asa trista, spuneti ca iti ceri iertare si ca asa ceva nu se va mai repeta.Vezi ca ea se staruie pentru tine ca totul sa fie bine si de 8 martie macar ceva respect sa-i arati sa-i arati ca iti pasa ceea ce face.Vezi sa te impaci cu ea. Vorbeste cu ea si spune-i ca iti pare rau.Multa bafta
Buna, daca m-as afla in situatia ta, cel mai probabil i-as spune asa:
-''Mami, 8 martie este ziua internationala a FEMEII,si tu esti o femeie,dar pentru mine nu esti o simpla femeie,ci esti MAMA mea. Si,pentru ca esti speciala, trebuie sa fi ''sarbatorita''intr-o zi speciala, dedicata cu totul si cu totul numai mamelor''.
Acum, in 2011 ziua mamelor este in 3 aprilie, data variaza de la an la an, numai ca sa ''pice''duminica.
Si aici ai o ''explicatie'' http://en.wikipedia.org/wiki/Mothering_Sunday,mnah,bine stiu ca nu este recunoscuta in Ro, da' mai baga si ceva de la tine,, sa devi credibiala,,,
SUCCES-uri :))
Waw.hm pai a mea nu s-a suparat ca eu i-am luat un cadou si fiindca am racit ft rau am uitat si i l-am dat pe 9cand au zis la tv de una care-i facuse cadou mamei nu stiu ce...
Spune`i ca tu o iubesti si ca nu conteaza o simpla zi care se spune ca ar fi a femeii sau mai stiu eu ce, Poate ii trece daca ii cumperi un mic cadou?
Semeni cu ea, se vede...
Mamicile tin cont de aceste sarbatori si ar fi mai bine ca in fiecare an sa ii zici la multi ani
Andrutzikka întreabă: