| IooMar a întrebat:

Azi m-am dus la baia baietilor sa ma dau cu glass(stiu ca nu e frumos sa intru in baia baietiilor, dar nu asta conteaza acum).
Cand am iesit, el, baiatul acela a intrat si ne-am privit in ochi si ne-am busit si dupa eu am zis "scuza-ma" si el nu a zis nimic...
Si cand mergem la ora el vene de undeva si s-a uitat la mine!
Ce credeti despre astea, ce credeti ca o sa se intample, credeti ca el s-a gandit dupa la asta?big grin Parerea vostra conteaza mult pentru mine! big grin Multumesc!

Răspuns Câştigător
| GreenBlood a răspuns:

Pai 1 dc in baia baietzilor oricum nu conteaza bv ca ai avut curaj sa intri deci cum sa zic cand v-ati lovit el s-ar putea sa fi gandit asa 1 wow ce e cu asta aicea 2 wow misto fata ce cauta aicea si cand s-a uitat dupa tine cred ca asi alege varianta a 2-a ca altfel nu se uita P.S sunt baiat stiu cum se comporta alti baieti ca suntem aproape la fel :-) ai grija de acum in ce baie intri si peste cune dai ai grija:d

13 răspunsuri:
| Tulba_Elena_1993 a răspuns:

Cred ca s-a gandit la asta

| CyBeRnEtiCk a răspuns:

1. cred ca sa intrebat ce o fi cautat fata asta in baia baietilor? si 2. iar m-am intalnit cu ea laughing

| deutSa a răspuns:

In primul rand mi se pare un gest nedemn de o domnisoara in toata regula sa intrii in baia baietilor, de asemenea se poate interpreta aiurea de cei de la tine din scoala.

S`ar putea sa ii placa de tine in medie de 45% da` asta nu inseamna ca veti ajunge intr-o relatie. Chiar daca un baiat se uita mereu dupa tine, poate te admira si decat atat!

Nu`ti face sperante prea mari, ca cine stie...te vei dezamagii singura!

| Coccco a răspuns:

Sincer, acum depinde si ce fel de baiat este. Cine stie poate se va intampla ceva. Nu se stie niciodata. Si eu am patit la fel si acum suntem impreuna de foarte mult timp.
PS: Sa ne spui daca s-a intamplat ceva:*!

| mady31mady a răspuns:

Nu stiu ce sa zic eu zic ca nu te place s-a uitat la tine pentru ca sia amintit de tine! Dar Cn stie timpul o sa le spuna pe toata! Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Casa de piatra!

| Vali96 a răspuns:

Vorbind din persectiva unui baiat poti sa iti spun ca baiatul sa rusinat pe moment daca nu a reusit sa se scuze sau sa spuna ca nu-i nimic. El cu siguranta s-a gandit la chestia asta iar, daca l-ai atras se va gandi o perioada la tine. Incearca sa vb cu el si sa ii aduci aminte despre eveniment si fa-l sa creada ca a fost o intamplare care tea bucurat oarecum. Daca iti place de el fa-l sa isi dea seama ca il placi, iar daca nu face el primul pas incearca sa il faci tu.winking Funditssssa?

| mady31mady a răspuns:

Eu zic ca nu te place s-a uitat la tine numai ca te-ai ciocnit cu el! timpul o sa le zica pe toate si oricum mai sunt o gramada de baieti frumosi in lume si de care te vei lovii! Funda?

| alexandra2859 a răspuns:

Cred ca dahappyde cele mai multe ori asa se intamplahappy

| ancutza_4814 a răspuns:

Ce frumos! Cred ca,daca insista atat, si se uita la tine, este semnul cel mai evident ca te place.Eu zic sa intri in joc si daca e dragut sa incerci sa fii cu el.Cred ca el crede ca esti draguta(pentru inceput).Incearca sa faci sa va intalniti de mai multe ori si sa te convingi. Daca e asa cum zic, data viitoare incearca sa-i adresezi mai multe cuvinte, sa colaborati. Poate incepe o relatie.Bafta!(eu asa as face in locul tau)Funda?

| XDarkAngel a răspuns:

Buna!
Probabil ca se gandeste ce cautai tu in baia baietiilor big grin. Dar daca tu te gandesti la el inseamna ca si el la tine. Deci e foarte probabil sa-i fi atras atentia.
Sper ca te-am ajutat, baftawinking.

| RetardedRacoons a răspuns:

Probabil s-a gandit "doamne, nici sa te pisi linistit nu mai poti, e plina baia de prapadite"

| fabiola a răspuns:

Dar intentia ta care a fost?