anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi ma duceam in oras si o persoana m-a oprit si mi-a zis povestea urmatoare:o fata de 16 ani s-a indragostit de un rrom si s-a mutat la el; la sfarsit mi-a zis ca e vorba de mama.Nu puteam sa cred. Ea mi-a zis ca era virgina cand s-a casatorit cu tata.De abia atunci am inteles anumite lucruri.Nu stiu detaliile dar stiu ca bunicii mei s-au dus acolo unde statea cu acel baiat si au luat-o acasa cu forta si au trimis-o la 200 km distanta de orasul unde locuia ea.
Acum e cu tata, a suferit mult langa el, nu sunt fericiti impreuna dar nu se despart.Cand am facut eu 21 ani m-am mutat cu sotul meu care tot rrom e(am fost 3 ani prieteni). Ce sa cred? De ce si ea si eu ne-am indragostit de rromi?
Mama nu e de acord cu el ca e rrom.Acum ii uraste pe toti, si bunica mea la fel.Sotul meu e un barbat deosebit, minunat si toata familia mea ii apreciaza caracterul, inclusiv mama.De ce mama are suflet de piatra? Niciodata nu am simtit-o ca fiind pentru mine.Nu prea am cunoscut iubirea de mama.
As vrea sa aflu detalii dar nu stiu pe cine sa intreb. Ea daca afla ca stiu se va supara pe persoana respectiva.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ma mir cum de s-a casatorit cu acel om daca acum nu-l place ori a fost ceva in trecut si au fost vremuri bune iar acum s-a racit relatia intre ei, e normal ca in dragoste cu timpul sa dispara numai ca sunt cupluri care stau impreuna sa nu fie singure ori de dragul copiilor sa nu ramana cu mama-tata separat.

| 230295 a răspuns:

cryingoffff...si eu stau cu un baiat tot rrom si parintii mei nu sunt de acord cu el, mama ta a facut asa probabil sa nu suferi si tu odata cu ea dar sincer sfatul meu nu renunta este in joc fericirea ta si nu se merita sa renunti pentru nimeni si nimic in viata:* crede-ma mergi inainte cu iubitul tau si lasa lumea in spate pana la urma mama ta o sa iti accepte decizia mai devreme sau mai tarziu...LUPTA PENTRU CEEA CE ITI DORESTI:*mult succes si ai grija de iubirea ta:*

| FLOBAR a răspuns:

Am avut o experinta partial similara. Cand eram mai tinerel eram indragostit de o fata din zona, tiganca, dar ff frumoasa. Ideea e ca ai mei mi-au interzis relatia ceea ce consider o prostie. Acum sunt casatorit(cu altcineva) si nu as interzice copilului meu nici o relatie.

| Mariiaamariiaa a răspuns:

Nu renuntati la dragostea voastra orice ar fi atata timp cat sunteti fericiti impreuna si va iubiti! Mama ta nu-l accepta crezand ca astfel te protejeaza. Nu va dati batuti si probabil in cele din urma o sa va accepte cand o sa vada ca nu au de ales.