| Descartes a întrebat:

Azi mi-a murit cainele il iubeam foarte mult sunt foarte deprimat si suparat ce sa fac? sad

8 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Off...stiu cum este si te inteleg perfect.
De ce te inteleg? pentru ca si mie mi-a murit catelusul di poza crying
Nu iti zic cum ne-am simtit toti, in special eu pentru ca eu ramaneam acasa cu el si dupa mine suferea cel mai mult catelusul crying
Cum am trecut peste? nu cred ca se poate sa uit prea usor, am incercat sa imi cumpar alt catel crezand ca voi uita, dar nu a fost sa fie asa.
Nu ai ce sa faci.
Incearca sa iti achizitionezi un alt catel.
Imi pare rau pentru catelusul tau sad

| iulianr a răspuns:

Asteapta o perioada pana ce uiti de el, apoi ia-ti alt caine. Unii zic ca ii face sa sufere mai mult, ca nu pot inlocui ce au pierdut, dar nu cred ca e asa.

| Felys a răspuns:

Indiferent cat timp va trece, daca ai iubit acest caine mult, nu il vei uita nicidata, eu am avut foarte multi caini la viata mea dar din toti acei foarte multi doar 2 m-au ramas in amintire si culmea ii visez frecvent, iti vei lua altul dar asta nu va inlocui ce ai simtit pentru cel care a murit, doar vei avea un nou prieten care va fi total diferit ce cel anterior

| CristinaSNC a răspuns:

Off sad Stiu ce simti.
Asteapta ceva timp sa te obisnuiesti cu ideea si apoi ia-ti un catelus, te va face sa te simti mai bine.

| iSwag a răspuns:

Sa faci gratar din el, ce-ai putea sa faci? A murit, asta e. Cumperi altul.

| AndreeaAndreutza48 a răspuns:

Fă ce te relaxează cel mai mult!
De exemplu ascultă muzica ta preferată, ieși cu băieții chestii de astea

Sărăcuțul câine sad

| YesorNo a răspuns:

Stiu cum este... dureros. Poti sa iesi cu colegii sau prietenii. Pti merge la un adapost de caini sa-ti iei altul la fel ca el si dai numele lui.

| 0Alexander0 a răspuns:

Poti sa-ti iei alt caine.