Nu te mai speria din cauza unui vis, daca asta te linisteste da-i telefon din 5 in 5 minute dar nu-i zice de vis ca o stresezi si pe ea
Visele sunt grijile tale nu sunt semne.
Tu ti-ai facut griji pentru ea si ele au aparut in vis ca sa poti trece mai repede peste aceste griji.
Eu visez de la 7-8 ani ca sunt pe niste scari foarte inguste intr-un bloc si mereu am senzatia ca o sa cad de la o inaltime uriasa. N-am cazut niciodata si nici nu o sa cad pe bune (sper. ) Am 17 ani si visul asta daca nu se repeta o data pe an se repeta de doua sau trei ori, e frica mea cea mai mare si inca nu am facut nimic sa scap de ea, oricat ma cocot pe casa bunicilor, copaci imi e frica sa urc mai sus de etaju doi ...
Revenind, cam asta e, sunt doar gandurile tale.
Eu de exemplu aseara ma gandeam ca as vrea sa ma plimb cu iubitul, ca as vrea sa-l strang in brate si etc. Si chiar asta am visat pe langa alte tampenii .
Deci o sa fie bine .
Documenteaza-te aici! :http://www.dictionar-de-vise.ro/tag/descifrarea-viselor/
Aici ma uit si eu cand am o enigma de aceasta!
Visele sunt frumoase ori cosmaruri cum ai avut tu acum. Linisteste-te!
Oricum o s-o suni pe sora ta dar nu-i spune cumva ce ai visat!
Vrei sa o bagi si pe ea in sperieti sa nu-i mai tihneasca acolo excursia?
Vorbiti normal dupa ce te linistesti.
Mananca ceva dulce, asculta niste muzica si poate iti trece.
Salut pai ce ai visat tu este foarte groasnic si aproppo cum arata sora ta moarta asa si revenid la intrebare eu zic sa nu ii spui ce ai visat si asta ca ai visato moarta are 3 optiuni 1. tu o vrei moarta sau 2. cineva vrea sa o omoare si eu zic sa stai mai mult pe langa ea si 3. vrea sa se omoare eu zic sa ai grija si ar fi bine sa le spui parintilor dar sunumi cum arata in vis sora ta moarta daca imi zici cum arata iti zic daca moare sau nu.
In vis nu am vazut-o. doar stiam ca a murit. nici nu imi mai amintesc cauza din care murise.
Pai atunci daca nu ai vazut-o dar stii ca murise inseamna ca vrea sa se omoare fii atenta stai pe langa ea ă jucati un joc cam vreo 2 sap. sa stai pe langa ea si daca nu moare e in regula.
Din cate stiu eu de la bunicamea cand visezi pe cineva ca moare inseamna ca "i-a murit moartea"persoanei pe care ai visat'o
Sa te visezii pe tine murind inseamna sanatate infloritoare dar cand e de altcineva nu stiu
Cand te visezi ca cineva moare inseamna ca accea persoana mai traieste mult si bine.Asa ca stai linistita ca nu se va intampla asa.Stai linistita si sun-o pe sora ta daca tot nu reusesti sa te linistesti.Dar nu'i zi de vis, asigurate doar ca e bine
Si eu am patit la fel saptamana asta..nici nu puteam sa mananc.acum 2 saptamani am visat-o pe bunica mea iar saptamana sta pe fratele meu. ma simteam aiurea, distrusa, nu am vrut sa vorbesc cu nimeni.dar i-am povestit unei persoane drage ce am visat si mi-a zis ca,, i-a murit moartea'' adica a scapat de un necaz. sper sa ne fereasca Dumnezeu de necazuri de astea. nu as suporta
Stai linistita ..ai adormit cu un gand ca sora ta ar putea patii ceva si de aceea. o poti suna ca te sa linisteti si sa te asiguri ca e bine. Poti sa stai linistita pana atunci!
Buna. Sun-o dar nu ii amintii de vis. Nu vreau sa te sperii, dar un baiat a visat ca bunicul lui moare, iar dupa cateva zile bunicul lui se spanzurase. Dar eu cred ca ai avut acest vis pentru ca esti ingrijorata ca va pati ceva. Daca crezi in dumnezeu nu i se va intampla nimic.
Buna
stai linistita este doar un vis, si eu visez foarte des asa ceva.
Surioarei tale nu-i spune, sunai sa vezi ce face si spune-i sa aiba grija de ea, sa fie atenta(daca asta te linisteste)insa nu merita sai strici dispozitia.Sigur o sa fie tot bine.
Buna! Nu iti face griji, a fost doar un vis! Poti sa o suni si s-o intrebi ce face daca e bine? Sa nu ii spui ce ai visat ca o s-o ingrijorezi!
E cam devreme stiu dar cand visezi cati moare sora/fratele/mama/tata... inseamna ca tie dor de ea.Si mie mi s-a intamplat, am sunat-o si gata
Exact asa este xAlvin... ceva gen..in carte ii era scris sa moara dar a murit in vis nu in realitate..nu prea stiu cum sa explic.dar nu va patii nimic.
In vise totul apare invers, deci sora ta e in siguranta. Mai inseamna ca o sa-si aduca aminte de tine