| LittleRose a întrebat:

Azi tipu` care inca-mi place si despre care stiu ca m`a placut foarte mult, iar acum tind sa cred ca nu ma simte acelasi lucru [ el dovedindu`mi asta prin indiferenta cu care ma trateaza, exact asa cum faceam si eu cu el candva] se tot baga in seama cu o tipa.Eu eram la cativa metri de el si o intreaba pe tipa " buna. ce faci?". Ce inseamna? straight face...

Răspuns Câştigător
| Patri_2886 a răspuns:

Inseamna ca vrea sa vada daca-l mai iti place de el bine asta doar daca se uita din cand in cand la tine cand esti prin apropiera... asta inseamna ca vrea sa te faca geloasa, si in aceas timp vrea sa vada daca tie iti place de el.

4 răspunsuri:
| Luori a răspuns:

Sentimentele-s trecatare si e posibil ca ceea ce ai vazut sa fi fost doar in mintea ta. Baiatului poate nu i-a convenit ceva si a dat la undita mai departe. L-ai tratat cu indiferenta, incercand sa te joci? Daca nu controlezi jocul, de ce mai incerci ceva care-i foarte posibil sa nu-ti iasa? Roata s-a intors, face ce i-ai facut, de ce te plangi?
Inseamna ca tu nu trebuie sa alergi dupa caruta care nu te asteapta.

| bella98 a răspuns:

Ori ii place de ea.ori vrea sa uite de tine. ori pur si simplu vorbea cu ea... ori se inteleg bine (frati)...dai funda?happy

| BiaBubulina a răspuns:

Pai si eu am patit-o si crede-ma e un semn ca te place sau te uraste. daca tu te-ai placut cu el si ai facut ceva care sal doara el casa nu sufere incearca sa para dur.aduti aminte cu ce ai gresit. daca nu ai facut nimic rau inseamna ca te place mult si vrea sa se afle in treaba.du-te ia-l d emana si vorbiti intre 4 ochi intreaba-l ce are de se poarta asa.iar el daca nu iti va spune inseamna ca sufera. funda?

| noktambul a răspuns:

Inseamna ca a salutat-o laughing