anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi trebuia să mă văd cu el.Pe la 14 și ceva stăteam pe o bancă și mi-a scris să mergem în parc cu mașina lui.Eu i-am zis să ne vedem pe banca asta unde stăteam eu și el a zis că vrea în parc.Era departe pe jos și am refuzat cu mașina, i-am zis să stăm o jumate de oră, dar a refuzat pe motiv că se grăbește și are treabă, după care a ieșit de pe Facebook.E bine ce am făcut sau să îi zic să nu mai vorbim deloc?

22 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Foarte bine "executat"!
Foarte bine că ai refuzat să mergi cu mașina.
Daca era interesat de TINE, ți-ar fi respectat dorința, și ar fi stat cu tine pe acea banca.
Eu cînd mi-am văzut prima oara soția (cunoscuta tot online) am făcut tot ce a vrut ea, m-a interesat ca ea sa se simta bine in primul rind. Fiind cu ea, pentru mine a fost destul atît. Și la a treia întâlnire m-a uimit: s-a oprit la un moment dat și mi-a zis direct in fata: "Acum facem ce vrei tu! Tu alegi" Eu cred că așa se procedează. Daca îți pasă, simplul fapt de a fi în prezența celei de care îți place e suficient. Restul e un bonus.
Poți să îi spui sa nu mai vorbiți deloc. Nu e interesat de persoana ta.

| Violleta2022 a răspuns:

Un singur motiv pentru care voia sa mergeti in parc, sa-ti ceara sa-i faci sex o r a l.
Cum ai refuzat...a bagat textul ca se grabeste si a plecat.
Bineintele sca nu te mai cauta, fiindca a realizat ca tu nu-i vei face sex o r a l cum ar vrea el, deci nu are nimic de castigat daca pierde vremea cu tine.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai făcut bine. Dar să mai vorbiți.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

E bine ca nu i-ai acceptat propunerea.
Nu exista "treaba" atunci cand ai stabilit ca te vezi cu cineva.
Nu mai vorbi cu el.

| ReignForest a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Nu am stabilit cu el o oră, doar că a zis că atunci când pleacă de acasă îmi dă mesaj(ceea ce nu a făcut) și doar l-am refuzat, nu e nici din oraș ca să zic că ar fi venit cu autobuzu sau pe jos.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru ReignForest):

El te-a refuzat, ca l-ai chemat la tine (pe banca).
Un baiat ok stie ca fetele evita sa urce in masinile baietilor necunoscuti.

| ReignForest a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Stăteam pe o bancă de pe trotuar și am zis să vină aici ca să vorbim și el vroia în parc.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru ReignForest):

Iar pentru asta, a renuntat la intalnirea cu tine.
Nu ajungi nicaieri cu el, da-i pace.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Idiot. Daca vreau sa ma intilnesc cu cineva, pai imi planific si merg si juma' de zi pe jos daca e cazul. Bine, e posibil si un autobuz ceva, daca e disponibil/fezabil/nu am chef de plimbare.

Răspuns utilizator avertizat
| Yuoia a răspuns:

Tine mortis sa urci in masina lui?
Cine stie unde ajungeai in final. Nu in parc. Si cine stie cati te mai asteptau acolo.
Blocheaza-l si fereste-te de el.

| ReignForest a răspuns (pentru Yuoia):

A zis că vrea cu mașina că e departe în parc pe jos(este mult de mers)

| Yuoia a răspuns (pentru ReignForest):

Pretext.
Puteati ramane unde v-ati intalnit.
Dar observ ca mereu te evita avand treaba. Eu in locul tau ii dadeam sut de la a doua "treaba".
Noi iti spunem ce credem. Tu faci ce vrei.

Răspuns utilizator avertizat
| ReignForest a răspuns (pentru DracuIa):

Păi da mereu îmi zice că lucrează sau că nu are timp, dar cred că faza cu mă grăbesc, am treabă e fiindcă l-am respins.

| cristi202 a răspuns (pentru Yuoia):

Bine spus! Riscul a fost imens. Ce spui au fost cazuri reale.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Blochează-l și nu te mai gândi la el.

| 1234568807 a răspuns:

Asa, si?

| 1234568807 a răspuns:

Ce raspunsuri doresti? laughing