Foarte bine "executat"!
Foarte bine că ai refuzat să mergi cu mașina.
Daca era interesat de TINE, ți-ar fi respectat dorința, și ar fi stat cu tine pe acea banca.
Eu cînd mi-am văzut prima oara soția (cunoscuta tot online) am făcut tot ce a vrut ea, m-a interesat ca ea sa se simta bine in primul rind. Fiind cu ea, pentru mine a fost destul atît. Și la a treia întâlnire m-a uimit: s-a oprit la un moment dat și mi-a zis direct in fata: "Acum facem ce vrei tu! Tu alegi" Eu cred că așa se procedează. Daca îți pasă, simplul fapt de a fi în prezența celei de care îți place e suficient. Restul e un bonus.
Poți să îi spui sa nu mai vorbiți deloc. Nu e interesat de persoana ta.
Un singur motiv pentru care voia sa mergeti in parc, sa-ti ceara sa-i faci sex o r a l.
Cum ai refuzat...a bagat textul ca se grabeste si a plecat.
Bineintele sca nu te mai cauta, fiindca a realizat ca tu nu-i vei face sex o r a l cum ar vrea el, deci nu are nimic de castigat daca pierde vremea cu tine.
E bine ca nu i-ai acceptat propunerea.
Nu exista "treaba" atunci cand ai stabilit ca te vezi cu cineva.
Nu mai vorbi cu el.
Nu am stabilit cu el o oră, doar că a zis că atunci când pleacă de acasă îmi dă mesaj(ceea ce nu a făcut) și doar l-am refuzat, nu e nici din oraș ca să zic că ar fi venit cu autobuzu sau pe jos.
El te-a refuzat, ca l-ai chemat la tine (pe banca).
Un baiat ok stie ca fetele evita sa urce in masinile baietilor necunoscuti.
Stăteam pe o bancă de pe trotuar și am zis să vină aici ca să vorbim și el vroia în parc.
Iar pentru asta, a renuntat la intalnirea cu tine.
Nu ajungi nicaieri cu el, da-i pace.
Idiot. Daca vreau sa ma intilnesc cu cineva, pai imi planific si merg si juma' de zi pe jos daca e cazul. Bine, e posibil si un autobuz ceva, daca e disponibil/fezabil/nu am chef de plimbare.
Tine mortis sa urci in masina lui?
Cine stie unde ajungeai in final. Nu in parc. Si cine stie cati te mai asteptau acolo.
Blocheaza-l si fereste-te de el.
A zis că vrea cu mașina că e departe în parc pe jos(este mult de mers)
Pretext.
Puteati ramane unde v-ati intalnit.
Dar observ ca mereu te evita avand treaba. Eu in locul tau ii dadeam sut de la a doua "treaba".
Noi iti spunem ce credem. Tu faci ce vrei.
Păi da mereu îmi zice că lucrează sau că nu are timp, dar cred că faza cu mă grăbesc, am treabă e fiindcă l-am respins.