Buna. Intai vreau sa iti spun povestea mea... pentru ca seamana foarte mult cu a ta. eu am scapat din acea situatie, sper sa scapi si tu.
De mica eram atrase de arte. Am mana la desen, am voce, am fost model 5 ani, apoi dupa o vizita in Istanbul m-am indragostit de acel loc si am spus ca acolo imi va fi viitorul. Intre timp, anii au trecut, eu m-am redirectionat pe volei de performanta cam inca 7 ani. De cativa ani, au aparut serialele turcesti, si mi-am amintit de excursia mea in istanbul, asa ca mam documentat si am inceput sa vb limba. Acum o vb la perfectie. Ma rog... parintii au inceput ca, lasa odata ca nu o sa te ajute la nimic, ca degeaba inveti, m-au facut sa ma simt mai increzatoare, ca le voi da peste nas peste cativa ani. Am inceput facultatea de actorie, dupa ce mama a urlat vreo 4 ani la mine sa nu o fac ca nu o sa ies nimic si asa. Mai am 1 a de facultate si acum, am foat contactata de o firma din Turcia pentru un rol intro reclama, am filmat tot si am primit bani frumosi. Asa ca vazand parintii mei ca nu m-am dat batuta, si m-am ambitionat, m-au lasat in pace. Eu zic sa nu ii asculti. Este un site, al lui pera novacovici pentru descoperirea vocatiei. Iti ibtroduci emailu si o sa primesti cam 8 lectii. Is super. O sa vezi ca te invatata foarte multe chestii si o sa te faca sa vezi viata cu alti ochi. sper ca te-am ajutat. Multa bafta si nu te lasa.dai cu japoneza inainte daca asta iti place. Orice e posibil, imposibilul mereu devine posibil in ochii ambitiosului. :*
Eu nu am trecut prin asa ceva si nu imi doresc.Am citi poveste si sincer e trista.Am un prieten care are tot parinti duri (noi le zicem trupele SS) si chiar imi e mila de el.Dar priveste partea buna:ai o familie si asta e important.Sunt unii fara parinti sau altii pusi la cersit de catre tigani.Chiar te admir ca ai un vis asa mare.Inseamna ca esti o persoana ambitioasa mai ales sa inveti japoneza(si sora mea a incercat dar s-a lasat).Dar nu trebuie sa te superi pe parinti si daca ti-au gresit iartai, ei iti vor doar binele.Pana la urma toti vor o persoana desteapta frumoasa, harnica, si asa mai departe.E adevarat ca sunt putin mofturosi dar pana la urma orice parinte are o problema.Este un proverb,, zici ca ei si faci ca tine,,.O sa-ti ajute uneori, de ex. ei zic casatoreste-te cu o blonda, tu zici da si apoi te casatoresti cu o negresa
Ar trebui sa le spui intr-o zi că iti place japoneza, altfel vor crede ca nu ai ce face cu timpul tau. Poate daca o sa faca economii(au timp)chiar o sa-ti platesca facultatea daca o sa fi ambitios si o sa te rogi de ei dar ca o pisicuta(ele mereu reusescO sa ai sanse mult mai mari astfel sa reusesti.
Si ai dreptate, o sa ajungi cineva important deoarece eu cred in karma(este echilibrul dintre bine si rau).De exemplu cei care au castigat mult la loto au avut toti accidente sau le-a murit cineva.Deci,Ai dat de rau, o sa dai de bine.Fii optimist. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Si eu vreau sa inventez un virus care sa te transforme in zombie si sa il arunc la americani.