Stai linistit ca ii trece
Peste vreo 4-5 ani trece in extrema cealalta (adica le ia pe toate la rand si nu mai tine la niciuna) si peste inca vreo 4-5 adica pe la 27-28 isi gaseste echilibrul si se aseaza la casa lui cu o tipa la care o sa tina mult.
E ceva normal, unii oameni se pot detasa mai repede dintr-o relatie esuata, altii se detaseaza mai greu; fiecare are modul lui de evolutie emotionala dar de cele mai multe ori isi gasesc echilibrul odata cu trecerea timpului.
Lasa-l sa-si traiasca aceasta experienta asa cum ii dicteaza personalitatea lui, nu e nevoie sa intervii intr-un fel sau altul; poti sa-l asculti atunci cand vrea sa vorbeasca cu tine despre asta si fii sigur ca daca vei face asa, e un mare ajutor pe care i-l vei oferi.
Nu l-am obigat nici o secunda sa fie cu ea daca nu-i place, dar macar sa inceteze sa exagereze...mereu vede doar cuplurile din jurul lui. Poate avea ceva grav sau e doar singur si vrea iubita?
Hmm...pai,ar trebui sa ii asa:"Daca iti pace asa mult de fata aia du-te si invit-o in oras" daca nu tine zi asa:"Atunci invit-o pe prietena mea in oras" daca nu tine nici asta mai am nici un raspuns. fundita?
Ii mai dificil pana urca aceasta treapta. Bagai tu una pe gat care sa-i dea putin tupeu si dupa se descurca singur. Spun din proprie experienta.
Spor!
Treaba lui din partea mea ii doresc tot binele din lume sa nu ajunga ca mine singur toata viata din cauza la o fata, asa am patit eu m-a dezamagit fosta prietena si acum am ajuns sa nu mai am incredere in nici o fata doar ca amic raman ceva mai serios nu accept, o zi buna pentru tine si pentru el