| RealKing01 a întrebat:

Baiatul meu are 19 ani si are pensie dar vrea sa lase pensia si sa se duca la munca ca ma-sa nu ii da bani si se supara, va dati seama ca nu e fericit. Deci poate baiatul meu sa se duca la munca? Sau cum oprim ''abonamentul '' asta adica pensia care ii vine? Noi apartinem de judetul Giurgiu.

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cu handicap gradul 1 nu-l angajeaza nimeni. Eventual la negru dar este riscant si pentru sanatatea lui si pentru altele.

| Invictusman a răspuns (pentru darrio2007):

Ai dreptate, poate daca avea grad 3 îl angaja la 4 ore, gradul 1 e cel mai sever.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Depinde ce grad de handicap are. La fiecare caz, este necesară o revizie periodică a dosarului. Să nu se prezinte la revizie și pensia se sistează.

| RealKing01 explică (pentru sadrian46):

Are pensie cu handicap gradul 1, el vrea sa se duca la munca sa aiba banutii lui, dar nu stiu daca poate.

| sadrian46 a răspuns (pentru RealKing01):

Atât timp cât primește pensia, nu poate, căci calcă legea. Să ceară el revizia situației la comisia de handicap.

| Invictusman a răspuns:

Cred ca i se permite sa lucreze la 4 sau 6 ore și fără sa renunțe la "abonament"

| RealKing01 explică (pentru Invictusman):

Un program de 4 ore ar fi perfect pentru el.

| dinaprilie a răspuns:

Poate sa lucreze. In plus firmele nu trebuie sa faca discriminari, mai ales in cazul lor. IN PLUS si ei ca si el are anumite avantaje fiscale... incercati la ag jud de ocup fortei de munca. Ei ar putea sa va indrume mai usor vis a vis de baiat.

| RealKing01 explică:

Ionut daca nu porti un limbaj adecvat si nu raspunzi frumos nu avem ce discuta, el vrea sa aiba banii lui si punct. Daca nu intelegi e problema ta, aici nu ne injuram aici discutam si gasim rezolvarea dar vad ca nu prea le ai.