| LittleRose a întrebat:

Baiatul care imi place si care ma intrebase daca vreau sa fiu prietena lui, in gluma pentru ca tot timpul facea misto de mine si ma lua peste picior a facut azi o "faza" noua pe care nu pot sa o inteleg.Am coborat, el era pe banca din fata scarii mele cu inca doi baieti.Cu cateva ore inainte il salutasem pe el si pe inca doi prieteni ai lui, el s-a uitat la mine dar nu mi-a raspuns la salut.Doar cei doi au raspuns.Acum cand am coborat scarile, ma opreste si imi spune ca unuia dintre baieti ii place de mine si ca daca ii dau respectivului numarul meu.Nu am zis nimic, am plecat pentru ca eram foarte suparata pe el apoi baiatul in cauza, caruia cica ii placea de mine m-a strigat "Tigancooooooo". Nu sunt tiganca, dar eram aranjata ca una pentru ca aveam parul prins de asa natura.Mentionez ca de atunci de cand m-a intrebat daca vreau sa fiu prietena lui, si-a schimbat atitudinea fata de mine.Eu i-am raspuns scurt "Nu". De atunci ma evita, dar se uita tot timpul la mine. Spuneti-mi ce simte de fapt, ce e in capul lui si ce a insemnat gluma de astazi cu numarul de telefon. Fundita+vot :X! Multumesc:*.

Răspuns Câştigător
| Macarale_3279 a răspuns:

Cred ca tipii astia sunt cam josnici. Si nu prea te merita. Dar, daca tie iti place tratamentul asta, atunci hai sa analizam mentalitatea barbatilor happy

In primul rand, ei se maturizeaza foaaarte greu (cred ca stii deja asta). Pe la 27-30 ani abia devin responsabili. Si de aceea, cand sunt adolescenti, tind sa se comporte ca niste copilasi cu fetele pe care le plac: le jignesc, comenteaza despre ele, fac glume si se arata distanti. Ca sa para feroce in fata CELORLALTI barbati.
In al doilea rand, ei au o mentalitate foarte simpla: daca te plac, vorbesc cu tine, iti dau atentie, fac orice pentru a te multumi, te sicaneaza cateodata (depinde de varsta, vezi mai sus) etc, daca nu te plac, nici nu te baga in seama.

Bun, acum sa raspund la intrebarea ta: baietii astia te considera o fata draguta, "buna" (sa zicem pe limbajul lor) si nu stiu cum sa-ti atraga atentia. Din pacate, nu cred ca vor mai mult de o aventura de o noapte/o saptamana etc, nu pentru ca tu nu esti destul de ok, ci pentru ca ei sunt prea copilasi happy
Gluma cu numarul de telefon sigur nu a fost o gluma. Ei vor pe bune sa-ti afle numarul si nu stiu cum s-o faca fara sa devina penibili unul in fata altuia.

Sincer, chiar daca unuia din ei ii place de tine, nu cred ca-si va lasa "gasca de baieti" ca sa fiti impreuna. E clar ca e atasat mai mult de turma, decat de ideea de a avea o prietena. Deci, nu-ti fa sperante prea mari. In schimb, poti sa le dai o lectie. Incepe sa le raspunzi la glume cu niste replici destepte. In felul asta o sa le capeti respectul si poate atunci se va mai schimba ceva.

Bafta!happy

6 răspunsuri:
| KidDaCuOcHiAlBaStRi a răspuns:

Gluma aceasta a fost pentru ca l-ai evitat si pentru ca a vrut sa te jigneasca

| KaZe_8447 a răspuns:

Off. Cat au fetele astea de invatat.
Hai sa iti zic :
Daca un baiat sau fata se comporta foarte urat, dar i-a zis ca ii place de tine este adevarat.
Faza cu telefonul : Pai alte Incercari De-a-le lui. nu stiu cum ai dat de asta.
Apropo. dupa faza cu doi baieti, imi pare a fi Cocalar.

| eltina a răspuns:

Te'ai gandit ca poate el isi dorea nr tau de telefon;>?

Răspuns utilizator avertizat
| D0zzz a răspuns:

Noi nu avem cum sa stim ce e in capul lui pentru ca na, nimeni nu stie ce se afla in capul altcuiva.
In legatura cu nr de telefon, poate vroia sa-l afle ca altadata sa iti faca farse pe telefon, sau pur si simplu vroia sa te tachineze.
Eu zic sa il lasi in pace, cu astfel de oameni chiar nu ai ce discuta. Daca nici macar nu te saluta, desi te-a vazut, e 100% dovada de nerespect si nu trebuie sa stai dupa astfel de nesabuiti.
Lasa ca va veni si vremea cand acel baiat al visurilor tale va aparea. Pana atunci, sfatul meu e sa ignori astfel de comportament. O seara buna!

| looolliika a răspuns:

deci parerea mea este urmatoarea. el te-a intrebat daca vrei sa fi cu el poate chiar ffserios straight face si daca tu iai raspuns. asa din scurt nu cred ca s-a simtit jignit.iar nr pentru prietenul lui ei bine nu cred ca respectivul te chiar place cred ca vroia nr pentru el thinking incerka sa vorbesti cu el ...sau s-ar putea sa mia fi auzit ca daca eviti pe cineva acea persoana o sa inceapa sa te placa laughing adica mi s-a intamplat soi mie asta happy... deci parerea mea eswt ein concluzie :VORBESTE CU EL!