| Karinna1 a întrebat:

Baiatul de care mi-a placut acum un an jumate, ma face figuranta pentru ca nu vorbesc cu el laughing Sunt fericita acum ca nu am stat cu el,(am scapat de un copil pe capul meu ) laughing din februarie am inceput sa vorbesc cu fosta lui prietena, e o fata minunata, nu e asa cum am crezut-o. Respectivul are acum pe alta eu o cunosc de jumate de am inainte ca ei 2 sa fie impreuna. Vorbesc cu ea imi zice sa se comporta cu ea foarte naspa... infine treaburile lor pana la urma. El ma face figuranta si ca am fite... am observat ca ii ciuda ca vorbesc cu fosta eu nucred ca ii ceva rau sa vorbesc cu ea. Voi ce credeti? Am recunoscut amadoua ca ne-am certat pentru cine nu trebuia.
Intrebarile mele sunt:1. ii ceva rau ca vorbesc cu ea(fosta) atat timp cat nu vorbim despre el?
2.De ce ma face figuranta? ii adevarat ca nu mai vorbesc cu el ca si inainte, de fapt aproape deloc big grin mi indiferent. Acuma m-a sunat sunat laughing) ii nervos cred ca de ce l-am facut impresar laughing intr-un cuvand se comporta ca si un copil de 10 ani laughing) are 19 ani! dar nu si la minte laughing)

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| Mann02 a răspuns:

Nu e nimic rau in a vorbi cu ea...

Răspuns utilizator avertizat
| Barney a răspuns:

Nu inteleg de ce te intereseaza daca e un lucru rau sau nu prin a vorbi cu ea. Daca tu vrei sa vorbesti cu ea vorbeste, nu trebuie sa iti pese daca lui ii convine sau nu.

| DaNuTzZzELUL a răspuns:

Deci : 1. Nu este un lucru rau ca vorbesti cu ea!
2.El te-a facut figuranta deoarece e gelos!