| xFaith a întrebat:

Baiatul pe care eu il plac si sunt indragostita de el. este despartit de fosta lui prietena. Problema e ca el inca o iubeste si nu vrea sa o uite straight face, pe de alta parte eu as vrea sa-i spun ca il plac dar imi e teama ca el sa nu ma refuze. Eu nu ma bag in relatiile altora, dar avand in vedere ca s`a despartit de ea de mai bine de 1 luna incerc sa-i atrag atentia si sa-i dau mai multe apropouri pe mess straight face Ori el nu isi da seama ori nu le da atentie nu stiu ce sa cred. nu stiu ce sa mai fac pentru a`i da de inteles ca eu il plac.[ il plac foarte mult. avand in vedere ca m`am apucat de fumat din cauza lui sigh ]
Ma puteti ajuta? si va rog, fara glume.

Răspuns Câştigător
| LexieG a răspuns:

In primul rand lasa-te de fumat.Nu lasa ca o persoana sa te schimbe, daca nu te place cum esti lasa-o in pace fiindca vei gasi una care sa te aprecieze asa cum esti. Daca vrei sa te placa, stai mai mult timp cu el, vorbiti despre lucrurile care va plac, jucati-va ceva impreuna ca sa vezi daca va potriviti.Cu timpul ii va placea de tine.Si atunci purtati o discutie despre cine va place si asa si vei vedea ce crede.Ar fi o metoda sa-i spui direct ca il placi, dar poate vei fi dezamagita. fundita big grin

11 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Daca te duci si ii spui direct "te plac ba!" sa vezi ce repede intelege, ca daca-l iei cu apropouri si alte chestii d'astea, poate baiatu nu intelege, sau crede ca vrei altceva de la elwinking

| CM7YRE a răspuns:

Daca il placi cu adevarat ar trebui sa-i spui asta,si,daca si el te va palcea va intelege asta, si poate veti reusi sa fi impreuna. Daca nu incerci, n-ai de unde sa stii.Mai bine decat sa stai toata viata cu gandul "as fi putut sa-i spun" mai bine ii spui. Poate intre timp ti-o ia altcineva inainte sau se reintoarec el la fosta. Incearca sa-i spui si o sa afli parerea lui despre tine happy

| ɐzʇıןoʌɐıp a răspuns:

Esti cam proasta, stiai? Cum sa te apuci de fumat pentru cineva? Gandesti putin? Iti distrugi viata intreaga pentru un baiat ce o iubeste pe alta.De inteles cred ca intelege cre vrei sa-i spui,dar din moment ce chiar tu ai zis ca inca tine la fosta,lasa-l ca nu il intereseaza persoana ta, mai mult decat o amica. Fumeaza in continuare, poate asa ii veia trage atentia! Cu siguranta stand atata timp in fumul lor te va considera mai cool ca fosta si te va baga in seama.

| DaNNN a răspuns:

1. Lasa-te de fumat (este, poate, cel mai groaznic lucru din viata unei persoane)!
2. Nu stiu daca ai avea ce face, avand in vedere ca el tine la acea fata. Poate doar sa se combine ea cu altcineva; atunci ar fi mai usor pentru tine.

Sper ca am ajutat.

| ProCoSmYn a răspuns:

Buna! uite sfatul meu nu ii spune ca il placi intai afla tu daca te place si nu fii rusinoasa vorbeste cu el in fiecare zi si imprietenitiva, apropiativa si daca il faci fericit o sa uite de fosta prietena fa-l sa te placa fii fericita mereu zambareata amuza-l si te va place pana la urma si cand va mai apropiati spune-i:vrei sa iesim la un suc? sau o prajitura, inghetata ce vrei tu si despre faza cu fumatul ar fi bine sa te lasi nu e sanatos! treaba ta pa pa!

| CauseMusicMakesMeFree a răspuns:

Apropourile nu sunt intotdeauna cea mai buna metoda de a arata unei persoane ca o placi...incearca sa vorbesti mai deschis cu el, sa.i spui ca de ceva timp il placi foarte mult si ca ar trebui sa treaca peste despartirea de fosta prietena deoarece tu ai putea sa.l iubesti mult mai mult decat a facut.o ea[ps:fumatul nu este o solutie] Sper ca ti.am fost de ajutor:*... Funda?!big grin

| greta02 a răspuns:

Pai sincer eu in locul tau as ramane doar la apropouri, adica nu i-as spune direct...pentru ca ar putea sa te refuze, sau sa accepte doar pentru a o face geloasa pe fosta lui. oricum bafta:*

| meedanyy a răspuns:

Spune-i sa vrei sa ii zici ceva dar daca nu ii convine sa nu se supere si sa ramaneti incontinuare amici. si zii nu are ce sa se intample (zii ce simti pentru el tot) nu ai ce pierde.
Succes!
Funda?love struck

| Andishor a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa petreceti mai mult timp impreuna, sa va cunoasteti mai bine, sa vezi daca manifesta vreun interes pentru tine si apoi poti sa-i spui (nu pe mess) ca iti place de el (asta daca nu o va face el primul happy ).

| ela2012 a răspuns:

Daca te-ai apucat dun viciu ce-ti face rau, nu cred ca este persoana potrivita pentru u.Dar daca vrei cu adevarat sa ai o relatie cu el, o poti lua mai usor. Incearca sa devii una din gasca d prieteni... apropiete da prietena si apoi incearca sa abordezi o conversatie serioasa in care sa-i marturisesti ca tii la el mai mult decat ca la un prieten.(posibil iubit)... sper ca ti-am fost d folos si vina si u cu fundita ok? pup pa :*:*:*

| Priss99 a răspuns:

Pai nuh stiu ce sati propun! apropo cati ani ai/?