| versavia a întrebat:

Baietelul meu are 1 an si 4 luni, pana acu' ceva timp ii faceam baita de placere, dar datorita nu stiu carui fapt acum urla in gura mare cand il duc la baie. As vrea niste idei pentru ca ma ingrozeste cu urlatu la baie. Ajutoooooooor va rog.

Răspuns Câştigător
| AleandraIleana98 a răspuns:

Pai vezi tu cand era mai mic nu isi dadea sama prea bine ce ii faci dar acum daca a mai crescut incepe sa planga. Incearca sa ii distragi atentia cu ceva vorbeste cu el. Eu asa facaeam cu fratiorul meu in timp ce mami ii facea baie. succes

9 răspunsuri:
| St3fa a răspuns:

Pai asa este si soramea cand era mai mica ii placea la nebunie sa faca baie plangea cand o scotea mama din vana. Uite pune-i jucari in vana si o sa aiba ocupatie pana ce tu il speli

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca a crescut poate il fascineaza jocarile caretustele si vaporasele incerca sa ii dai o jucarie in cada.

| mada12 a răspuns:

Pai.ca sa il calmezi. sti de ce plange? Pun pariu ca atunci cand il speli pe corp nu plange.doar cand treci la cap, asa? Pune-i un pic de sampon in cap, si spune-i ca il lasi pe el sa se spele daca termina cu urlatulaughing daca are parul mic, iti mai bagi tu pana prin parul lui o data, de doua oritongue.si ajunge. O sa se obisnuiasca! Bafta!

| Eclectica a răspuns:

Fii sigura ca apa nu-i nici prea rece si nici prea calda pentru puiul tau. Apoi verifica daca nu are vreo zgarietura sau iritatie la poponet, poate il doare ceva. Daca ai spatiu lasa-l si in timpul zilei sa se joace cu manutele intr-un lighean cu apa.

| luciana200972 a răspuns:

Incearca sa-i bagi in cada cat mai multe jucarii, dar jucarii cu care sa se joace la baita nu toata ziua; faceti baita amandoi in acelasi timp, baga-te cu el in cada. Probabil ca s-a speriat de ceva sau a cazut sau la traumatizat ceva de reactioneaza asa urat, incearca sa-i reamintesti cat de amuzanta e baita jucandu-va amandoi, dc nici asa nu merge incearca sa-l recompensezi cu ceva.

mira
| mira a răspuns:

Probabil ca a fost o data apa prea fierbinte sau l-a imbaiat altcineva si i-a begat sapun in ochi.Trebuie reinvatat treptat cu jucarii noi in apa si cu bai scurte.Isi va reveni.

| mybutterfly a răspuns:

Da si sora mea era la fel la baie i-al si tu incet pune-i jucarii dragute cu care sa se joace in timp ce ii faci tu baie si explica-i ce faci ca sa nu fie speriathappySper ca te-am ajutat :*

| Anca a răspuns:

Am o idee mai ingenioasa.
Daca ai un catel - faºi baie odata si arata-i fetitei ca si catelul face baie. Apoi la fiecare baie a ei, udaºl si pe el putin cu apa, sa vada ca e placut si toata lumea face baie nu numai ea.

Daca nu ai un catel - cumpara!

Vezi de aia spun eu in gura mare : Copii care cresc cu animale cresc mai BINE!
Animalele ii EDUCA intrºo oarecare masura si ii ajuta sa fie mai putin rasfatati! happy

| gigika a răspuns:

Stai linistita verisorul meu face la fel si are 2 ani asa ai placea si lui nu mai dorea sa iasa din cada cand era mic acum urla da din picioare te bate tot felul de chestii o sai treaca face si mai rau decat al tau