anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Baieti, ce ati alege intre o blonda si o satena? >:

8 răspunsuri:
| AlerimxD a răspuns:

O brunetă.
Sincer, șatenă pentru că eu sunt șatenă.

NOname
| NOname a răspuns:

S-o aleaga in calitate de cine? Bona pentru copil, femeie de serviciu sau un tablou frumos pe care sa-l admire?
Da' de ce sa aleaga? Ai de gand sa te vopsesti si nu stii ce culoare sa-ti alegi? Da' de aia natura ce zici? Eu zic ca-i buna.

| miolina a răspuns:

Blonda e foarte pretentioasa la viata, bruneta e cam rece, complicata si foarte inteligenta.Ati inteles mesajul scris?

| bocinaca a răspuns:

La toti le sare in evidenta blondalaughinglaughing)

| crazycolor a răspuns:

Bua...din cate vad raluca a scris clar in intremare:''baieti'', nu fetelaughinglaughing) asa ca miolina si no name, clar nu era pentru voi intrebarea asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna. Vreau sa va zic ceva. Asa serios dar sa nu o luati asa. ma rog. Deci : De ce sunt blondele asa de... thinking nu stiu cum sa zic. ele nu sunt tot fete \ fetite? Doar nu sunt extraterestrii si nu stiu de ce unii spun ca blondele sunt proaste! straight face Chiar nu inteleg oamenii astia. Nu cred ca au creier.Ce sa le zici. Deci blondele nu au nimic. Adica daca Dan Negru a facut emisiunea aia cu " te pui cu blondele " ele sunt proaste? Tot fiinte sunt. straight face Multumesc ca mi-ati citit parerea. Pa, pa.

| Leon a răspuns:

O roscata

| AndyAndyAndy a răspuns:

O blonda, dar doar daca nu e proasta.