anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Baieti,ce gen de fete preferati, mai timide sau mai vorbarete?

35 răspunsuri:
| Georgyyyyyyy a răspuns (pentru mgtow):

Tu zici asta deoarece esti foarte dezamagit si trecut prin toate si nu-ti ai doresti nimic si te inteleg.dar odata si odata iti vei da seama ca viata te trece prin multe dar iti da si multe bucurii cand nu te astepti..toate la timpul lor

| mgtow a răspuns (pentru Georgyyyyyyy):

Cand va fi prea tarziu sa zic ca gata am gasit comoara alcatuita dintr-un miligram de aur si restul pierdut in urma unor vechi distrugeri, vei vedea ca nu oricine isi gaseste jumatatea in lumea asta.

Asta asa e.dar iti spun eu si atunci cand cunosti pe cineva daca nu stai sa cunosti ff bine tot ce e legat de pers resp sa vezi daca merita sau nu pana tunci aia nu e relatie adv..acum depinde de fiecare persoana cum gandeste si ce isi doreste de la viata

| mgtow a răspuns (pentru Georgyyyyyyy):

Eu am experienta vietii asa ca nu trebuie sa te mai chinui sa-mi explici cum sta treaba deoarece lumea e schimbatoare azi e bine maine e rau sau din rau se face bun numai ca eu dau o incuietoare mare pentru dragoste si s-o deschida cine poate si daca poate deoarece sunt blindat din cap pana in picioare de indiferenta.

Mda.te cred...asta e viata