Pai tu crezi ca eu incercam sa te cuceresc pe tine cine crezi ca incearca sa te cucereasca pe tine cand esti speriata de bombe si abia daca scoti niste cuvinte amarate pe mesaje
zici ca mori daca vorbesti cu cineva
Exact.
De ai mai zic și aici, nu îmi mai trimiteți mesaje.Sunt o pierdere de timp pentru voi.
Baietii nu se ud si nici sfarcurile nu li se intaresc. Astia se intampla doar fetelor /femeilor.
La baieti sunt alte manifestari de excitare.
Daca zici ca esti emo, atunci mi te imaginez toata cu haine negre full, par negru, unghii negre, papuci negri, haine negre si un piercing in burta
Baietii nu se uda dracu ) nici nu li se intaresc sfarcurile.Doar ti se scoala pl atat.Si ti se scoala daca te gandesti la ceva pervers cu fata aia.Nu ti se scoala asa de prost doar cand o vezi. Poate la voi femeile o fi asa sa va udati doar din privit, la barbati nu exista asa ceva. Poate la labari aia care n-au pus niciodata mana pe o femeie si care stau toata ziua cu labuta.La aia poate dar la restul nu se intampla chestia asta.
Cu intrebarea asta, ai aratat ca esti inca virgina, niciodata nu ai avut un barbat, dar ca esti si speriata de barbati, stai singura, retrasa, nu ai nici un barbat amic, nu discuti macar cu nimeni despre sex.
Sa nu spui ca te-ai nascut la manastire, apoi ai crescut tot acolo si ai aterizat tocmai aici punind intrebarile astea
Expweriente genul asta ce intrebi tu, cauta pe care sa ti le spuna in privat
Despre ce sfircuri vorbesti la barbat? Are doar unu asta in caz in care nu ai vazut niciodata un barbat dezbracat, nici macar in poze
26Mihai întreabă:
anonim_4396 întreabă: