Nu urmaresc foste pe nicio sursa posibila
Nu ma bucur, dar nici nu ma intristeaza!
Am avut o iubita in trecut care dupa ce i-am dat papucii la 1 an de zile maxim a facut copil cu iubitul ei nou, asta in conditiile in care vroia copil cu mine, dupa cativa am inteles ca s-a maritat
Nu mi-a lasat niciun fel de sentiment, din punctul meu de vedere am facut o alegere buna fata de ea ca am ignorat-o
Doare atunci cand tii foarte mult la o persoana, fie tu ai gresit fie ea te-a parasit, daca parasesti o persoana sau te desparti ca nu te intelegi bine cu acea persoana, nu te potrivesti in alegeri si preferinte, atunci NU ARE DE CE SA ITI PESE sau SA ITI PARA RAU
De bucurat nu as putea sa ma bucur pentru o fosta, mi se pare ceva asa ipocrit si aiurit, la fel ca vorbele alea ca totii copiii sunt frumosi! Adica aberatii si ipocrizie
De ce sa mint?
Coșmar vieți mele. Niciodată da Niciodată nu a-și fi fericit cu Adevărat dacă ași afla ca să măritată cu altul Eu recunosc Adevărul nu ma ascuns nu am de ce sa ma ascund recunosc ca pentru mine ar fi coșmarul vieți eu o iubesc pe viață și toată viața mea am so iubesc sa ma urască cât vrea eu am so iubesc și mai mult și mai mult ia este tot ce iubesc pe pământul ăsta cu Adevărat da cu Adevărat pe nimeni și nimic altcineva ia este fericirea Adevărată ia este bucuria Adevărat ia este inima mea ia este tot ce este mai frumos pe pământul ăsta și a putu crea și da viata și sufletul Dumnezeule pe pământul ăsta ia este fericirea Adevărată cu Adevărat inima mea ochii mei lumina mea. Eu recunosc ca ar fi coșmarul vieți mele dacă merită cu altul. Recunosc Adevărul.
Ba eu nu urmăresc fostele gen după ce nu mai sunt cu ele. Dar, m-ar durea în fund)). Gen am trecut peste fiecare cu viata lui.
Habar n-am ce-aș face, nu există nicio fostă, actuală sau viitoare la mine, însă dacă m-aș pune în locul unui tip heterosexual și heteroromantic (sunt ace - atât asexual cât și aromantic, așa am fost dintotdeauna), cred că atât timp cât ar merge treaba cu ipotetica actuală, nu văd de ce mi-ar păsa de o ipotetică fostă, deci nici nu m-aș bucura și nici nu mi-ar fi ciudă, ci aș merge mai departe salutând-o maxim, cel mult (depinde cum ne-am fi despărțit). Aș lăsa trecutul în urmă.
Mă ia cu plânsu că îmi dau seama ce prost am fost când nu am apreciat o când trebuia.
Sincer ma bucur pentru ele, dar cu un ochi ma si gandesc ca poate nu era asa rea pentru mine.
Dar daca nu a fost sa fie niciuna pana acum, va fi alta care sa imi manance zilele ))
Parere mare de rau mai ales ca dupa ce te desparti de ele, fostele devin din ce in ce mai bune
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
elasexygagica întreabă: