Eu agat acolo unde găsesc o fata interesanta, exclus cluburi și altele.
Mă mulțumesc cu fete obișnuite, nu cu fete plastifiate.
In cazul meu nu e necesara vreo repetiție, ci de puțin curaj, că de acolo lucrurile curg de la sine
Eu am găsit -o pe a mea la librărie. Lucra acolo. Iar eu eram colegul ei ¯\_(ツ)_/¯
Câți suntem de sex masculin exact tot atâtea preferințe și metode de cucerire sau mai corect spus de câștigare a încrederii celei de sex feminin.Așa că unul neserios,pus pe distracție va căuta una la fel sau una pe care va putea el să o manipuleze după bunul plac și deși frecventează discotecile,cluburile, concertele, terasele nu țin cont de locul unde întâlnesc fete/femei și cu fiecare ocazie vor profita de naivitatea, de slăbiciunea fie ea fizică sau psihică a celor de sex feminin.În schimb unul serios este înțelept și acesta evită locurile pe care le frecventează petrecărețul și acesta caută, este atras și dorește o fată/femeie asemenea lui.Un înțelept nu are nevoie de "pregătire" căci acesta se bazează pe cunoștințele sale și pentru asta se va face el remarcat.
Deci seriosul unde cucereste, daca evita locurile alea pe unde se duce neseriosul?
În oricare alt loc. Întotdeauna se găsește o situație în care dacă se află și acea fată/femeie pe placul său să poată interacționa.
Pe unii ii aranjeaza Dz
Din păcate voi cele de sex feminin sunteți cele "aranjate".El după ce umblă de asta va avea parte.Doar un bărbat viclean, care-i bărbat doar cu numele acuză și jignește femeia și tot el face pe victima.Un bărbat adevărat cum spuneam are înțelepciune și va alege o dată pentru viața toată.