Nu neaparat. Eu caut, in primul rand, o fata cu care simt eu ca m-as potrivi. Nu tin sa fie fotomodel pentru ca nici eu nu sunt si, sincer sa-ti zic, nimeni n-ar trebui sa aiba drept principal criteriu aspectul fizic.
In orice caz, tu nu ar trebui sa iti faci probleme pentru ca esti chiar frumoasa.
Dar fetele din ziua de azi sunt atrase numai de aspectul fizic al unui baiat? Si de BMW-ul sau Audi-ul unui baiat? Asa sunt majoritatea
Nu, ambalaj stralucitor care ascunde mult rahat cam asa sta treaba cu fetele dupa ce le cunosti, adica privind dincolo de aspectul fizic.
Singurul lucru cu care sunt de acord este legat de Ariana, este intr-adevar superba spun eu ca fata nu ca baiat, chiar daca este micuta de inaltime si slaba si toti spune cate in luna si in stele legate de fizicul ei. Eu personal as pune-o mai sus decat multe de la hollywood, este combinatia frumoasa intre suflet si fizic as spune, dar da gusturile nu se discuta, ce ii place domnului care a comentat este strict o chestiune de gusturi, de accea urasc comparatiile legate de fizic sau personalitate
După cum vezi în răspunsuri trăim în era prostituției și a cocalarilor. Ca fata născută în România mentalitatea la 90% dintre bărbați și băieți este stricata. 99% dintre ei te trag în jos moral, financiar. Dacă ești deșteaptă ai grija de tine și învață te sa stai singura. România este în lumea a 3-a asa ca focuseaza-te pe străinătate. Aici o sa găsești lingăi în mare parte și sărăcie. Sau dacă ai norocul de cineva bun, care nu are comportamentul urat și reușești sa pui și mana pe un job care sa te împlinească o sa fii bine indiferent de circumstanțe!
Lasă băieții și "barbatii" de iti cer de toate și ei nu reprezinta nimic, o sa ai de pierdut și poate nu te Mai recuperezi niciodată după ei
Fii tu o femeie care cere în continuare respect, bani, creier la un bărbat și lăsa-I pe lingăii societății la proaste, ca sunt destule proaste care sa ii iubească.
Mai bine singura cu câteva relații în viata decât sa aduci un prost pe săptămână acasă, sa îl iei de bun de frica sau de disperare
Dacă nu ești mulțumită de aspectul tău ca fata, nu îți trebuie bani multi ca să înveți să te iubești și sa te îngrijești atât cât poți și cât sa fii tu mulțumită de tine.
Oricum în viata cu cât știi sa ai grija de tine și cu cât ești mai deștept cu atât ești mai bun oriunde