Banii nu aduc fericirea dar o intretin pai daca nu mai faci cate o plimbare din cand in cand pe la mare, pe la munte, te duci la schoping, iei cina in oras parca viata este mai trista. nu?
Banii nu cumpara fericirea, cu bani nu poti sa iti cumperi sanatate, cu bani cu poti sa iti cumperi dragoste... dupa parerea mea ...mai bine sarac si fericit decat bogat si suparat
Da sunt importanti si bani dar asta nu anseamna ca daca ai bani esti si fericit antotdeauna
Si eu sunt de acord cu tine, dar banii aduc si fericire si tristete chiar daca de multe ori aduc fericire, cu banii poti cumpara siun ochi de om(cica) de toate dar cand nu ii ai sunt multe cazuri in care am vz k se cearta k sotu nu a adus bani in casa, si nau bani de chirie, sunt oameni care se omoare pentru rati in bank:-s...banii sunt f importanti
Pai nu exista numai o persona in lume care poate dona, sunt multe iar daca ai bani poti cauta in toata lumea asta
Imi place intrebare, dar iti zic altceva:cu bani poti cumpara ce vrei, doar sanatatea nu.Eu nu cred ca pentru tine, sunt importanti ce fac eu de ex. cu bani si daca imi aduc fericirea
Ceau sunt moni.sa ti zic ceva in legatura cu asta. eu am fost tinuta de catre ai mei in palme cum se zice deci aveam tot ce as fi dorit vreodata insa cand m am casatorit am ales o pers fara bani pentru ca am ptreferat sa primesc iubire ca bani iti faci muncind dar fericirea nu se poate cumpara.si noi avem acum la randul nostru bani si copii, insa nu bani conteaza pentru noi.
Banii nu aduc fericirea, nu poti cumpara tot cu ei, prietenia, iubirea, respectul. Ar trebui sa te afirmi pentru ceea ce esti ca persoana nu pentru ca ai bani .
Oricum pana la urma nu banii ne distrug societatea , ce fericire pot sa aduca atunci cand vezi ca oamenii se omoara intre ei pentru 1 leu .