anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Barbatii au mereu nevoie sa fie lasati in pace ore in sir in propria camera si sa nu fie deranjati? Asta e secretul unei relatii foarte reusite?

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Bai, al meu nu s-a inchis niciodata in camera...

Răspuns Apreciat de Editori
| Jus7t a răspuns:

Fiecare are nevoie de timp singur dar diferă de la o persoană la alta.
Dacă bărbatul tău e scriitor și tu stai pe capul lui toată ziua nu mai scoate nimic, are nevoie de inspirație și liniște.
Dar nu vorbim doar de profesii aici, ci de persoane care au nevoie de timp în liniște și singuratate în funcție de natura lor.
Nu cred că au nevoie "mereu" oricum.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu le place sa fie stresati pentru ca multe femei sar cu gura pe ei toata ziua si incep sa fie batute

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Bărbații în general, nu. În cazul meu, da.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Ore in sir"?
Nu stiu daca ore in sir, dar cand e Champions League ar fi drăguț să nu interferezi. Sau in meci pe FIFA, acelasi lucru.

In orice caz, nu mai vorbi aberatii, nu exista ceva ce place tuturor bărbaților. Fiecare e diferit, nu există chestii generale

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Imi place sa vorbesc aberatii ca sunt vaduva de 9 ani si ma plictisesc.Macar asa am ris una buna.De fapt e foarte bine ca baitul meu se inchide macar imi fac linistita muncile gospodaresti. Oricum ce e important il discutam dar nu in prea multe cuvinte.Mi-ar fi placut totusi ca saptamana trecuta cand a venit din strainatate dupa 6 luni sa-mi povesteasca cum a fost dar nu a a vut chef.Dar cadouri am primit.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Neaparat sa te lase in pace femeia cand joaca echipa ta un meci important de la care nu ai cum sa absentezi,, daca nu face asta inseamna ca este o egoista de care trebuie sa te barasezi imediat!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Cine sau ce te-a facut sa sari mereu cu gura la femei? nu poti da un raspuns fara sa jignesti o femeie? mi-e mila de tine pentru ca1-sau esti singur din cauza felului in care vb cu femeile sau 2-esti insurat si esti sub papuc de aceea lovesti aici in toate femeile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc de raspunsuri poate trebuia sa specific ca e vorba despre baiatul meu nu sotul meu -sotul meu a murit de 9 ani si atunci sunt ok cu baiatul meu daca vb cu el doar daca il intreb ce si cand vrea sa manince sau daca las ca el sa vina la mine daca are ceva de spus.

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Vezi sa nu fie ceva totusi. Da, toti adolescentii ascund lucruri si se ascund de parinti dar daca exagereaza cu singuratatea...e motiv de ingrijorare.

| anonim_4396 explică (pentru sofisis):

Multumesc dar nu e cazul daca ma gindesc bine e ok asa si eu dupa servici am nevoie de liniste de odihna si sa-mi adun gindurile.Nici nu stiu de ce am pus intrebarea poate din curiozitate sa vad altii ce zic.

Răspuns utilizator avertizat