| tonyc7 a întrebat:

Barbatii bogati, in general, constientizeaza in sinea lor ca femeile care cedeaza avansurilor lor o fac mai mult din materialism si mai putin din iubire sincera?

12 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Depinde cum apari in fata acelei fenmei, daca te arati ca esti bogat, atunci slabe sanse sa stii daca femeia te vrea ca barbat sau pentru bani.

Poti sa fii bogat, sa te duci undeva unde sa nu te stie nimeni, nu spui la femei ca esti f avut, daca se prinde vreo una de tine, inseamna ca te vrea ca si barbat.

Daca te referi al barbatii bogati nsi mult mai amri ca ani copmparativ cu ele, acolo e clara situatia, nu prea is femei care stau cu bunicasu in pat si vai ce dragoste mare laughing
Dar in general cei bogati stiu de ce femeile stau cu ei, insa nu le pasa, adica le place chiar daca ele stau pentru bani cu ei, se simt si ei bine, au ce vor, placerea poate veni din orice chjestie, nu te gindi ca vai esti fericit doar daca ii place cuiva de tine, nici pomeneala, fericirea vine din orice, este vorba de un sentiment care te face sa te simti bine.
Si o masina care iti place f mult si o ai, te poate face fericit laughing

| johnnny123 a răspuns:

Întrebarea ta conține două premise false:
1) Că bărbații de succes nu au alte calități decât banii lor
2) Că toate femeile sunt atrase de bani mai presus decât de orice altceva

De ce nu crezi că ar exista și bărbați de succes care sunt buni, onești, iubitori și de ce crezi că nu ar exista și femei care sunt atrase de aceste calități mai mult decât de bani?

| tonyc7 explică (pentru johnnny123):

Astea sunt exceptii destul de rare la noi. Deci nu te contrazic, dar tu insa vorbesti pe baza a ceea ce vezi mai mult prin filme.

| johnnny123 a răspuns (pentru tonyc7):

Zici tu că vorbesc din filme? Ceva îmi spune că am cunoscut personal mult mai mulți bărbați de succes decât tine.

| ioana748 a răspuns:

Da,constientizeaza foarte bine si se simt bine in pielea lor. Ei stiu ca se pot juca cum vor cu acea femeie, pentru ca este contra cost. Este un joc pe roluri si fiecare este bine in pielea lui. El ca a cumpărat si ea ca a vândut. Nu au altceva de daruit in relatii, oricum.
Ca daca ar avea altceva de daruit, nu și-ar afisa opulenta si ar cauta pe cineva care sa il placa pe el, insa din pacate majoritatea nu se au pe ei, doar banii ii reprezintă si nici nu isi bat capul. Plus ca este si egoul acela ca poate avea orice femeie accesoriu doreste si de ce sa nu il aiba, ca doar nu este omul bani degeaba.
Dar, na, fiecare are ce merita in final.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu stii prea multe despre femei, asa e?

| LisaJulie a răspuns:

Posibil, dar trebuie sa recunoastem ca si barbatii vor unele femei doar pentru aspectul fizic si nu pentru ce au ele inauntru deci nu e nici asta bine

| Cipi1212 a răspuns:

Nu cred că sunt conștienți

| Mindfulness a răspuns:

Banii aia multi le conferă o confidenta așa de mare încât se cred playboy,nu se gândesc toți că banii lor le recomanda ci nu vrăjeală lor de cocalari hunters!
Sunt și bogați care sunt inteligenți dar sunt foarte multi care sunt inculți și agramați,și maneliști! Când ai bani nu îți mai pasă de nimic, de defecte, vezi doar calități in sinea ta, te vezi chiar omniscient, omnipotent atotștiutor.

| PaulaPaulayt1 a răspuns:

Bărbații bogați pot sa își aleagă femei bogate. Acum, ma gândesc la cei bătrâni și bogați care își iau femei tinere cu o situație proasta, alea da. Stau din materialism și mai puțin din iubire sincera. Iar ei stau cu ele fix pentru beneficiile sexuale și pentru a arata ca pot avea orice dacă au bani. Bărbații frumoși și tineri cu bani își aleg o femeie pe măsura lor. Eu asa cred.

| tonyc7 explică (pentru PaulaPaulayt1):

Femeile bogate sunt si mai rare decat barbatii bogati, deci nu prea au de unde, tot la femei cu statut financiar inferior sunt nevoiti sa se uite.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru tonyc7):

Ai auzit de cantareata Pink? Valoreaza sute de milioane de dolari. Sotul ei, doar cateva zeci. Oare oamenii aia nu se iubesc? Sta ala pentru milioanele ei?