| BitchInRedDress a întrebat:

Barbatilor, ce lucruri le urâți si dispretuiti la o femeie? Am postat aceasta intrebare la categoria feminina, iar acum m-am intrebat ce opinii vor avea barbatii.

25 răspunsuri:
| MAteiLaAjutat a răspuns:

Fumat/ Vapat, injurat excesiv, tatuaje excesive. Astea pentru inceput.

| siriusblack98 a răspuns:

Barfa in primul rand, si e o caracteristica foarte raspandita atat in randul femeilor cat si a barbatilor. Pur si simplu pe mine unul o persoana care incearca sa-i barfeasca cu mine pe altii ma dezgusta, pentru ca o astfel de persoana ma barfeste si pe mine cu alta persoana imediat ce ma intorc cu spatele. Eu unul pe barfitori i-am eliminat din viata mea fara exceptie. In al doilea rand, o alta insusire a unei femei pe care nu o pot accepta ar fi cruzimea fata de oameni si animale, sadismul in general. O astfel de persoana nu ar da 2 bani pe suferinta cuiva la modul general (doar pe a ei insisi) deci o eventuala relatie cu o femeie de genul consider ca ar fi o mare dezamagire. Iar a 3-a caracteristica este incultura. Adica pe mine unul nu m-ar interesa daca are doctorat sau are doar 10 clase, dar daca abia stie sa scrie/sa citeasca sau observ ca nu cunoaste lucruri elementare ce tin de cultura generala a unui copil de clasa a 4-a, s-a terminat.

| FreddieM a răspuns:

Vii cu același stereotip de prost gust. Tu crezi ca ești mai bun/bună dacă printre virtutile tale de persoana vad ca își fac loc cu ușurință,, disprețul și ura '' fata de ceilalți.
Urmând firul logicii, cu asemenea calitati, mergand pe același criteriu ai putea fii tu însuți ținta disprețului celorlați.
Ca nota finala, eu nu-s capabil sa disprețuiesc pe nimeni, sigur acel cineva are ceva bun în el.
Cheers

| Kufu95 a răspuns:

Lenea, eu mare parte a femeilor pe care le-am cunoscut, voiau doar să le vină totul pe tavă, fără să ridice nici degetul cel mic, asta ar intra și la categoria de pretenții.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Mi-e greata de alea fara studii, fara cariera, care asteapta ca barbatul sa fie full option, sau cel putin sa le tina in lux.

| Liviu a răspuns:

Aceleas lucruri care le urasc si la barbati. Nu-s misogin ( decat cand e vorba de volan, acolo femeia n-are ce cauta haha) ideea e ca astept sa primesc ceea ce ofer eu. Exact acelasi lucru, nici mai mult nici mai putin. In viata se spune ca trebuie sa oferim cuiva, ceea ce ne dorim noi sa ni se ofere

| BitchInRedDress explică (pentru FreddieM):

Ai înțeles greșit scopul postării, vreau doar sa aflu raspunsuri din curiozitate nu din răutate. happy

| BitchInRedDress explică (pentru Kufu95):

Lenea e o problema majora pe care o am si eu uneori, ca barbat sad

| BitchInRedDress explică (pentru siriusblack98):

Oare de ce nu imi apare butonul de funda pentru răspunsul tau?

| BitchInRedDress explică (pentru Liviu):

Imi place ultima fraza. Pot sti de unde ai auzit-o?

| FreddieM a răspuns (pentru BitchInRedDress):

O fi cum zici tu, ori poate eu sunt prea bun și am încredere în oameni.
Cheers

| Dismally a răspuns:

Lipsa de loialitate, gelozia si rastalmacirea lucrurilor pe care le-am spus.

| Liviu a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Sincer? am mai auzit si eu asta, nu pot spune cu punct/virgula de unde e, iti dai seama. Ideea e ca in trebuie sa oferim oamenilor ceea ce noi asteptam sa ni se ofere. Eu asta fac in o relatie, ceea ce primesc ofer cu dobanda ca la banca,acu depinde ce primesc. Sunt foarte razbunator, zodia scorpion, gelos,posesiv, lista poate continua, ce e al meu, pai e al meu. Ce asteptari am eu de la femeie, ii ofer si ei. Acum na, in ziua de azi e greu sa poti purta o discutie cu cineva, dar pai sa mai iesi la o cafea, o sa mor singur, ahaha

| Kufu95 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Asta nu înseamnă că noi suntem o excepție, să fim bineînțeleși, din păcate așa funcționează treaba, dacă nu muncești pentru ce vrei să atingi, nimic nu va pica din cer.

| pufulescu a răspuns:

Femeile care cred ca valoreaza mai mult decat ceea ce sunt. E valabil si pentru masculi!
Apoi vin, dar sunt legate cu punctul de mai sus de obicei, ipocrizia si manipularea.

| RAY a răspuns:

Minciunile tipice feminine nu conteaza aspectul fizic, social, material

| Ionut2025Tz a răspuns:

Lipsa de respect si minciuna, orice se invata, dar daca partenera nu are caracter....cam greu

| MihaiSpeedster a răspuns:

1. Stufărișul din chiloți.
2. Tupeul nesimțit. Gen pretențiile de a fi considerate opusul a ceea ce sunt în realitate. Cosânzene care în realitate sunt babacloanțe. Sau se cred mai deștepte decât Einstein, da-s mai proaste ca o cărămidă. Un exemplu perfect ar fi șoșoaca. N-am de unde ști, dar foarte probabil se încadrează și la punctul 1.
3. Dinți nespălați. Igiena personală e dovadă de respect de sine. Dacă dama nu se respectă pe sine, de ce aș respecta-o eu?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu cred ca e nevoie de o lista, pentru ca toate pleaca de la self-entitlement si lipsa de incredere. Te crezi printesa? Bine, FII printesa/zeitza/whatever, dar nu incepe asta prin a declara sus si tare ce deosebita esti. FII deosebita, si asteapta sa remarce altii asta. Ai impresia ca daca telefonul meu e ridicat si eu sunt cu nasul in el iti fac poze fara sa te fi anuntat in prealabil, desi am discutat de asta deja si ti-am clarificat ca nu fac asa ceva, te poti uita oricind si la orice profil social al meu de pe net sa vezi ca nu pun poze facute pe neveu cu oameni? Bun, ia-ti paranoia si baga-ti-o undeva. Ca bonus, nu mai incerca atit sa schimbi pe altii fara sa faci un minim efort pentru a te schimba pe tine macar in aceeasi masura.
P.S. In rest, chestiile comune ca lipsa de respect de sine care merge mina in mina cu lenea in orice domeniu, dificultatile in comunicare care de multe ori tot de la self-entitlement pleaca (un fel de "lauda de sine" ca sa gasesc un termen explicativ relativ ok in romana), si SUB NICI O FORMA faptul ca ar fi grase sau urite. Degeaba esti fotomodel daca te uiti in oglinda si iti zici "pfoai, si eu m-as **** la ce bine arat" (caz real, eram de fata) daca cei din jur vor gindi "you don't stick your d*ck in crazy, asa ca ramii cu propria persoana sa te f*ta" pentru ca ai un caracter care te face imposibila.

| siriusblack98 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Eh, probabil ceva eroare de la site.

| AdeLeu a răspuns:

Cand judeca alte persoane
Sau barfesc la modul foarte urat

| eliancodrut a răspuns:

1. Lipsa de cultura. Atentie, nu de invatatura, ci de cultura. Invatatura este doar una din laturile culturii.
2. Misandria.
3. Dorinta de a impune barbatului un comportament pe care il vrea ea.
4. Intreruperea barbatului in discutii, vrand sa dovedeasca o mai buna cunoastere a problemei.
5. Considerarea barbatului ca "al ei": catelus, sluga etc. si ca acesta este dator sa-i indeplineasca toate cerintele si dorintele.
6. Intrarea in zona lui intima: telefon, calculator, agenda etc. Conform psihologilor, fiecare persoana trebuie sa aiba o zona intima in care nu are voie sa intre nici partenerul.
7. Lipsa de incredere in partener, suspiciunea permanenta ca o inseala: cu banii, cu amante, cu de toate.
8. Raceala in relatiile sexuale.

| D7Alina777 a răspuns (pentru Liviu):

80% din accidente sunt comise de bărbati, așa spun statisticile, deci nu de femei, de bărbați

| Liviu a răspuns (pentru D7Alina777):

Da, nu neg asta,dar asta e unul din defectele mele,cand merg in coloana si prima masina merge incet,clar e femeie. cand se cacaie sa parcheze,clar e femeie, cand se opreste in motz in mijlocul intersectiei sa faca dreapta,clar e femeie, eu n-am stres, dar ma bufneste rasul, acu nu toate femeile is la fel, dar poate fii defect profesional ca is sofer, mna, nu le putem avea pe toate, nu?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru eliancodrut):

Aici imi permit sa adaug ca 7 si 8 sunt in strinsa relatie. Daca tu ca femeie esti stapina pe sexualitatea ta si stii ca oferi din belsug toate cele, primesti pe masura, chiar nu are nici un sens si vreo logica sa te gindesti ca te-ar putea insela cu ceva. La fel si pe zona banilor. Daca ai habar pe ce lume traiesti, nu te inseala nimeni.