| andtreeaandreutza a întrebat:

Bautul de apa dauneaza?

Răspuns Câştigător
| Octaviana_9832 a răspuns:

Cum poti sa intrebi asa ceva? Apa este esentiala fara ea nu ar exista viata. Daca nu bei apa nu mai traiesti!
Bine, sunt si exceptii in care apa [de ex cea de la robinet] face in timp rau organismului si de aia este mai pe placul tuturor apa plata. Dar in rest, apa este esentiala!

24 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da, contine calcar, si faci piatra la rinichi, solutia e: sa bei bere odata la 2 saptamaniwinking

| thealchemist a răspuns:

Da, o sa ajungi dependenta.

| Psihiatra a răspuns:

La ce sa dauneze? apa o bei atunci cand simti nevoia.prin bautul apei mentii nivelul de apa din corp.nu are la ce sa dauneze.

| Lora a răspuns:

Nu! Cum sa dauneze? Hidrateaza si spala rinichii.

| Nicoleta a răspuns:

Da.
Dauneaza setei.

| Deea a răspuns:

Care dracu te-a mintit asa de tare? laughing rolling on the floor nu dauneaza absoult deloc

| shadovv a răspuns:

Doar setei!

| Rukhsandra a răspuns:

Da... ruginesti smug

| Letmehelpyou a răspuns:

E ok sa bei apa, ca e carbogazoasa sau nu e bine sa bei apa. Ideea e sa nu exagerezi pentru ca extremele nu sunt bune niciodata. Bei cat simti tu ca ai nevoie, nu prea mult nici prea putin si va fi bine. Daca e sa o luam asa, sunt 3071371321983612 lucruri pe lumea asta care le facem si nici macar nu stim ca sunt daunatoare. Oricum finalul e inevitabil pentru toti.

| Sconcsiş a răspuns:

Http://www.tpu.ro/sanatate/bautul-de-apa-in-exces-dauneaza/

De ce ai pus la familie & relatii?

| PhotoIsMyLife a răspuns:

Da, o să ți se umple capul de apă.

| Skylerx a răspuns:

Nu. Apa este foarte buna. Numai alcoolul nu trebuie baut si sucul (il poti bea dar foarte rar, si il poti face in primul rand si acasa, mai sanatos).

| •.•°..::paffy::..•.•° a răspuns:

Logik o sa iti faci o balta mare in burta O_O nu,,, nu dauneaza ding. ding rolling on the floor

| loud! a răspuns:

Nu! de apa avem foarte mare nevoie.de ex. daca te doare capul bea apa,(chiar azi am aflat)

| Anutza2610 a răspuns:

Din cate stiu eu nu

| AlexandraaIoana a răspuns:

Apa plata, naturala Nu. Ne curata organismul, ne spala rinichii si ne hidrateaza. Lichidele carbogazoase ne fac rau. smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lipsa de creier dauneaza?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai buna bautura, este apa de izvor. daca pui o picatura, la un kil de vinisor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dauneaza, poti sa faci broaste-n burta si noaptea n-o sa poti sa dormi ca fac oac oac. Mie asa mi-a zis mami, pi buni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i celui care teo mintit sa-ti dea bani inapoi...rolling on the floorapa nu dauneaza char este recomandat sa bei 2 litri de apa pe zi

| different a răspuns:

Nu.hee hee Din contra. Apa face bine pielii si am auzit de la o prietena ca o verisoara de a ei a reusit sa slabeasca band multa apa si mancand mai putin. happy Cu cat esti mai hidratata cu atat mai bine!happy

| andtreeaandreutza explică:

Da sau nu?

| Jenant a răspuns:

Doar cantităţi foarte mari (peste 4L) într-un interval de timp mic (sub 30 de minute). Altfel, e benefic.