| LikeHate666 a întrebat:

Bna ziua. Am o fiica de 13 ani. Eu am fost plecata in strainatate 7 ani si in acest timp s-a schimbat mult. De obicei sta in camera ei ascultand muzica la casti. E foarte retrasa si nu vrea sa mai iasa si pe afara cu prietenii. Iar comportamentul acesta ma ingrijoreaza, pentru ca de obicei ea iesea afara si se juca cu copiii. Si muzica pe care o asculta e una zgomotoasa, cand eu stiu ca ii placea muzica usoara mai de mult. Credeti ca e nevoie de un psiholog? Am incercat si eu sa discut cu ea dar e foarte inchisa si zice mereu ca e bine, dar nu prea pare sa fie asa. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| NoRegretsxx a răspuns:

E perioada de asa natura cand au schimbari de comportament, gusturi in muzica, vestimentatie sau mai stiu eu ce. Adolscenta se mai numeste, e normal, iar daca ea zice ca este ok, asa o fi.

10 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Ce părinte iresponsabil.

| Fatamuntilor a răspuns:

Draga mea, ai lipsit din viata fiicei tale atata timp, ce ai vrea? Oricum acum e adololescenta, preucuparile ei sunt altele.
Ai rabdare cu ea.Nu o forta, timpul le rezolva pe toate.
Incetul cu incetul, raspunzand la nevoiele ei va veti apropia.
Nu uita ca incepe varsta periculoasa, incepe sa fie interesata de baieti, asa ca stai cu ochii pe ea.

| Lawliet14 a răspuns:

"Doamna" cu 666, ati plecat, adica v-ati abandonat fata? Are nevoie de iubire, de mama, de psiholog, de tot... De ce faceti copii daca nu sunteti in stare sa-i cresteti alaturi de voi? La varsta ei are nevoie de o mama, nu se descurca cu bunicii. DAR SA STITI CA AVETI SANSA SA VA INDREPTATI GRESEALA! E bine ca va interesati de acest aspect si sper sa nu o mai lasati niciodata si sa reintrati in gratiile ei. Am vazut filme cu aceasta poveste, iar fiica dumneavoastra sa stiti ca va iubeste si intr-un final va va imbratisa.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Vrem sa o ajutam sa-i fie mai bine.
Poate primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul ei de discutii sau poate fi prietenul ei atunci cand se confrunta cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poate afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care se confrunta reprezinta subiecte delicate si s-ar putea simti in largul ei mai degraba in mediul online, o poti indruma sa ne transmita mesajul ei si la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa o ajutam!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbesti de muzica zgomotoasa, dar contul tau contine 666, hate, blabla, eu cred ca te are ca exemplu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricum nu va asteptati sa fie prea deschisa cu dumneavoastra, ati lipsit 7 ani din viata ei. Sunteti aproape ca o straina, nu va cunoaste pentru a avea destula incredere, incercati sa va apropiati de ea, dar sa stiti ca nu veti putea recupera timpul pierdut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are nevoie de psiholog, are nevoie de o mama, cu care sa comunice, in care sa poata avea incredere si care sa o inteleaga, sau sa o incurajeze in tot ceea ce face. Pentru ca e adolescenta, sunt multe schimbari in viata ei, comportamentul ei, blablabla.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E nevoie de un psiholog pentru tine ca sa reusesti sa-ti cunosti copilul mai mult decat aparent.

| LikeHate666 explică:

Este contul ei. Si pe mine m-a cam mirat numele. Nu cred ca avea rost sa-mi fac si eu unul pentru o intrebare. Plus ca am acordul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru LikeHate666):

Contul este facut astazi. laughing Deci ea si-a facut un cont pentru a pune dvs intrebari despre ea?