Da, mi s-a intamplat. Asigura-te ca nu e genul de tip care le spune tuturor daca ii zici ca il placi. Pur si simplu fa-ti curaj, poate si el te place dar se teme de refuz. Pai in primul rand nu e nicio rusine sa iti spui sentimentele, nu conteaza daca sunt sau nu impartasite; e oricum o dovada de curaj. In al doilea rand iti zic din propria experienta ca sunt doua cai: *ori te place si aveti o relatie, **ori nu te place dar iti este mult mai usor sa il uiti daca stii ca el iti cunoaste sentimentele(Ai numai de castigat). Chiar daca o sa ai emotii, o sa te simti mai bine dupa ce ii zici. Doar sa nu fie gura-sparta. N-ai de ce sa te temi. E mai greu sa ascunzi. Succes! :*
Daca poti, ii spui direct
daca nu poti, nu`i spune, pur si da`i de inteles (prin gesturi, apropouri, etc)
bafta!
Daca esti prea timida sa-i spui in fata... Spune-i si tu pe mess. Dar mai bine intreaba-l tu daca te place. Vezi ce iti rasp.
Hei! Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu el si sa vezi cum gandeste. Sa vezi daca te place si el. De la o buna prietenie pana la o relatie este un pas foarte mic. Multa bafta!
Pey ai putea sa rogi pe cineva de incredere sa ii spuna, sau daca tu nu ai curaj ai putea sa ii spui pe mess sau sa ii dai de inteles ca iti place de el.Bafta multa:*