Te porti frumos, te apropii de el si daca va cunoasteti atunci ii poti zice din start ca vrei sa ai o relatie stabila, daca nu atunci va cunoasteti ca amici si dupa o vreme ajungeti la urmatorul pas.
Pentru cei care au mai scris si nu au citit detaliile: se stiu de la gradinita.si tipul este popular. deci probabil ca mai sunt cateva care se uita la el. Uite ce trebuie sa faci : aminteste-i de gradinita. de ce faceati voi atunci.si intreaba-l ce a mai facut el de atunci. Dupa o discutie de cateva minute.nu mai lunga. intreaba-l daca vrea ceva mai special in viata lui (adica pe tine, dar sa nu ii spui direct) Sunt in situatia ta.o stiu pe o fata de la gradinita.si ii amintesc de ce faceam atunci: cand mergeam la teatru si ne tineam de mana, cand ne imbratisam, cand ne jucam. Si chiar fac cu ea ce faceam si atunci.aceste lucruri simple.ca ne tinem de mana, si asta dupa 10 ani de cand nu ne-am mai vazut. dupa 30 de secunde de cand mi-am dat seama ca ea este.m-a luat de mana si totul era... :X:X:X sweet. sar peste kiss si alte chestii ia-o incet.in 3 zile e al tau.
Zambeste-i mai mult, ofera-i zilnic momente ce crezi tu ca alta nu ar putea sa i le ofere. Mai ales, daca il stii de la gradinita gandeste-te ca ai un ATU in plus! Imagineaza-te libera pe o campie alaturi de el, desculti amandoi, si asteapta doar ziua in care ii vei impartasi tot ce simti pentru el... Zic eu ca acel moment va fi de neuitat. Iti tin pumnii!
Zambesti te uiti in ochii lui asa te bagi in seama cu el sau optional pui o prietena sa iti faca cunostinta desi nu recomand.si vezi ce activitati comune aveti si incearca sa apari pe langa el
Te ajut eu:*
Apropo Buna.
Pai uite cand te intnlesti cu el incearca sa deschizi o conversatie sau ceva de genul nu fi timida iti zic eu sunt baiat stiu asta multor baieti nu le plac fetele timide...
Incearca sa afli ce hobiuri are.
Si daca vezi ca iti merge bine cerei o intalnire de fapt sa mergi cu iel la un suc daca zice da iti dau nota 10!
Apoi cerei o alta intalnire inainte sa o termini pe ultima succes si bafata cu tipul cred ca va fi norocos.
Multe fete se prefac ca plac pe cineva ori pentru bani sau nu mai zic eu ce.
Ma bucur sa aflu ca sunt si fete care tin la prieteni lor.
Pwp din partea mea si bafta:*
Fundita te rog!:*